urszika napisal/-a:Spoilerji za tiste ki niste gledali druge in tretje sezone (odgovor tašiki):
tonza napisal/-a:Ne Cameronova in Chase nimata nč - bil je samo 1 sex. Pa tud House in Cudyeva nimata nč. Vsaj to tistega dela ko sm jst gledala, navsezadnje pa še niso predvajali vseh delov 3 sezone.
No pol v tretji sezoni spet Cameron hoče seks, in pol se Chase vanjo zaljub. Zarad tega ona vezo prekine on ji pa vsake tok časa reče da bi bil rd z njo bla bla bla ma smešno je.. Ful navijam da si bo priznala čustva in bosta skupi. No zdej v zadnjih dveh delih se je začel neki med Cuddyjevo in Wilsonom plest, pa House se vmešava On je neki vanjo zacopan pa si noče priznat.. To je to, čakam še ostala dva dela (al ne vem kolk) tretje sezone (ja, priznam, pogledala sm drugo in tretjo sezono v dveh tednih )
ena od bolsih serij k so jih posnel dr.house ma ciz drugacno osebnost kot glavni liki v ''normalnih'' serijah in mislm da je lih zard tega ta serija tok uspesna pa se model je za svoja leta zlooo hud ;)
arowei napisal/-a:ena od bolsih serij k so jih posnel dr.house ma ciz drugacno osebnost kot glavni liki v ''normalnih'' serijah in mislm da je lih zard tega ta serija tok uspesna pa se model je za svoja leta zlooo hud ;)
uuuu..kak fajn i love dr.house...meni je cisto hud s temi njegovimi krutimi komentarji pa kak zna folk v glavo j**** i like it....
sicer pa sama cakam, da prevedejo 3. sezono, ker nocem gledat samo v anglescini, ker tok razumevanja za vse te medicinske izraze nimam
Tud men je Dr. House prava faca, ful rada gledam to serijo, predvsem zaradi glavnega igralca, ki je tok hudo fly (ni neki tipicni lepotec, ampak je pa hud ), pa tud njegove sarkasticne in cinicne finte so mi prisle do zivega - vedno nepredvidljiv. Tud sama vsebina je zanimiva, skos neki "uganka" primeri, ki se srecno koncajo. Pa tud oni blond pubec je fajn za pogledat.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)