Mojmu fantu je pa ime Aleš. Prej mi ful ni blo všeč to ime, zdej sem se pa čisto zalubla vanj. Bivši so imeli pa sama klasična imena, Blaž, Primož, Tomaž, Aljaž (hm, se samo meni zdi al se nek vzorec ponavlja?). Eden je bil pa Alain (izg. alén). meni se je zdelo noro seksi Sicer pa ime res ni pomembno, človek te prepriča z značajem.
na to sploh nism pomisnla...mela sm tipa k je meu "starinsko" ime pa nism mela problemov s predstavljanjem itd,... priznam pa da ga nism mogla NIKOKR spravt v ljubkovalnico, enostavno ni šlo...
moj ma tudi tako "drugačno" ime, menda edini v sloveniji nikol me ni blo sram povedat kak mu je ime, res pa je, da so nekateri meli kake pripombe.. meni pa je čist lepo ime
Jst tut nebi skenslala tipa zaradi imena, to sploh konc koncev ni tok zlo važno, itak ga lahko kličeš z vzdevki, če bi te že tok zlo motil.. Mojmu je ime Miha... Pa tut od bivših ni biu noben ime nič posebnega ( Matej, Andrej, Rok, Klemen..)
Mojemu fantu pa je ime Mitja in mi je puna všeč... Edino bivša fanta sta imela nekoliko starinsko ime in sicer: Božo in Borut, ostali pa so imeli povprečna: David, Denis, Gregor...
drgač pa ..heloooouuu da bi tipa pustila ker mu je ime Franc, Jože, Marjan......kaj me briga zarad mene je lahko Sveti Peter - če je tak kot treba bit.