Paris Hilton
-
- Kofetarica
Pa sej tud če jo res razdedni, ona vseeno zaradi tega ne bo obubožala. Paris ima že velik svojega denarja, ki si ga je prislužila z nastopanjem v medijih, pa s tistim reality showom (simple life). Pa da ne govorim, kok hiš ima ženska... samo eno hišo proda, pa ima takoj prisluženih 3 ali 4 milijone $.
Kakorkoli obrneš, Paris bo vedno bogatašinja
Kakorkoli obrneš, Paris bo vedno bogatašinja

-
- Sramežljivka
Meni je Paris ful lepa.
In le kdo ne bi imel toliko denarja kot ga ima ona (oz. njena žlahta)?
Punce, mene pa zanima a ima katera doma aprilsko številko Glossa, kjer je intervju z njo? Glossa ne kupujem, starih št. pa več ni v prodaji, tako da bi prosila, če bi katera pofotkala tisti dve strani ali koliko je tega in mi poslala link na zs (ali pa če bi katera podarila, prodala ali kakorkoli tisto št.).
Se opravičujem za OT, ampak se nanaša na to temo, zato sem tole tu vprašala (sem pa še nova tukaj in se še ne znajdem najbolj).

Se opravičujem za OT, ampak se nanaša na to temo, zato sem tole tu vprašala (sem pa še nova tukaj in se še ne znajdem najbolj).

-
- Sramežljivka
http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=12124
Hm... me prav zanima kakšen bo ta film.
Pariska niti ni tako slaba. Vizualno mi je simpatična, pravzaprav izgleda kot lepotica za moj okus, pa tudi stil ima dober (razen kakšnih modnih spodrsljajev
). Glede obnašanja pa no comment. Nekaj si še novinarji zraven izmislijo, nekaj je resnice v tem, kako je razvajena... sicer pa, le kakšni bi bili mi z toliko denarja...
Ona je pač "spoiled princess", ker ima na kupe denarja in časa. In tudi zdaj, ko je dedek obupal nad njo (nekam pozno btw), bo še naprej imela zelencev, o katerih mi lahko samo sanjamo. Saj ima še očka in mamico, kajne? Pa tudi če ji cela žlahta obrne hrbet... saj ima IME. Njeno ime, predvsem pa priimek
se prodajata in vedno bo služila mastne denarce - s čimerkoli se bo pač ukvarjala. Navaden smrtnik pač ne bo postala, še manj revež brez prebite pare. Je pač epicenter sveta, pa če je ljudem všeč ali ne.
Hm... me prav zanima kakšen bo ta film.

Pariska niti ni tako slaba. Vizualno mi je simpatična, pravzaprav izgleda kot lepotica za moj okus, pa tudi stil ima dober (razen kakšnih modnih spodrsljajev

Live blonde or die trying.
a res po netu krožil en meil od Periske?
to sm dons po radiu poslušala..pa kao nj bi bil to njen meil: cute_ph@hotmail.uk
a bo kdo probal, mejbi mu pa odgovori (blond je lih ene prau) 

Don''t care what people say, just follow your own way...
- *.Princess.*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana.
..aNia*. napisal/-a:a res po netu krožil en meil od Periske?to sm dons po radiu poslušala..pa kao nj bi bil to njen meil: cute_ph@hotmail.uk
glede na to da je mail angleški (.uk) ona je pa američanka je vrjetn fejk

-
- Kofetarica
*.Princess.* napisal/-a:..aNia*. napisal/-a:a res po netu krožil en meil od Periske?to sm dons po radiu poslušala..pa kao nj bi bil to njen meil: cute_ph@hotmail.uk
glede na to da je mail angleški (.uk) ona je pa američanka je vrjetn fejk
ah..toj možn da sm se tud js zmotla

Don''t care what people say, just follow your own way...
Pina_colada napisal/-a:http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=12124
Hm... me prav zanima kakšen bo ta film.![]()
Pariska niti ni tako slaba. Vizualno mi je simpatična, pravzaprav izgleda kot lepotica za moj okus, pa tudi stil ima dober (razen kakšnih modnih spodrsljajev). Glede obnašanja pa no comment. Nekaj si še novinarji zraven izmislijo, nekaj je resnice v tem, kako je razvajena... sicer pa, le kakšni bi bili mi z toliko denarja...
Ona je pač "spoiled princess", ker ima na kupe denarja in časa. In tudi zdaj, ko je dedek obupal nad njo (nekam pozno btw), bo še naprej imela zelencev, o katerih mi lahko samo sanjamo. Saj ima še očka in mamico, kajne? Pa tudi če ji cela žlahta obrne hrbet... saj ima IME. Njeno ime, predvsem pa priimek
se prodajata in vedno bo služila mastne denarce - s čimerkoli se bo pač ukvarjala. Navaden smrtnik pač ne bo postala, še manj revež brez prebite pare. Je pač epicenter sveta, pa če je ljudem všeč ali ne.

- kočoŁada!!
- Sramežljivka