Ste kaj ljubosumne?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
_emcy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: za devetimi gorami....

Neprebrana objava Napisal/-a _emcy_ »

no jst morem priznati da sem ful ljubosumne narave ( po horoskopu škorpijonka :evil: )
pred kratkim sem se razšla z fantom in priznam da sem še vedno ljubosumna če se pogovarja z kero puno ( jaz sem ga pustila :oops: )
no takšna pač sem pa nebom se spremenila ... če me bo fant imel dovolj rad se mu do moje ljubosumje zdelo kot znak ljubezni in me bo razumel :D
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Meni je bit ljubosumen neki najslabšega. škodiš sebi ker se skos preveč sekiraš in prav tako škodiš ljubljeni osebi ker se bo prej al slej naveličala pretirano ljubosumnih izpadov. Ne govorim pa da ne smeš sploh bit ljubosumen. Če maš nekoga rad si sigurno vsaj malček ljubosumen. Moj fant je prav bolano ljubosumen in sem že vsega naveličana. Če grem samo v trgovino me zaslišuje kje sem hodila in take podobne. Zadnje čase je že preseglo tako mejo da se sploh ne sekiram več niti malo. Grem vn, pa če teži al ne. Se ne oziram več na njegove izpade. Sem preveč utrujena od njegovega ljubosumja... :(
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Lolitaa te razumem sam k bi ti občutila to ljubosumje ki ga imam jaz! Kot sm že povedala sem manj ljubosumna od zadnjega prepira s fatom pred enim letom zaradi ljubosumna! Trudim se trudim pa mi nikakor ne uspe!! Vse bi dala da bi se ga znebila pa ne gre :(
vrtnica24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vrtnica24 »

Pri meni je občasno ljubosumje posledica ,,trenutno,, nizke samopodobe.
Jaz to (ljubosumje) rešujem tako,, da poskušam definirati: 1. na kaj oz. koga sem ljubosumna
2. zakaj sem ljubosumna
3. ali sem upravičeno ljubosumna
4. kaj lahko naredim, da ne bom več ljubosumna
Če sem ljubosumna na kakšno dekle (ki se mi zdi, da je všeč tudi mojemu ljubemu), potem poiščem, kaj vse na njej se mi zdi vredno občudovanja (se mi zdi, da je boljše kot pri meni) in potem, si zadam, da tudi sama to osvojim (izžarevam). Ponavadi takrat tudi pomaga pogovor z mojim, ki mi zagotovi, da take kot sem jaz ni in je še ne bo 100000000000 let. Vendar me to ne odvrne od tega, da tudi sama poskušam pridobiti lastnost, znanje, vrlino, ki jo občudujem pri tistem dekletu.
Včasih ljubosumje mine hitreje, drugič pa se vleče (čeprav res nisem velikokrat ljubosumna).
Čeprav je ljubosumje opredeljeno kot negativno čustvo, sama nanj ne gledam tako. Mislim, da ti lahko da potrebno voljo, energijo, da tudi sama postaneš boljša (tako vsaj veš katera lastnost ti je pri nekom všeč in tebi lahko tudi čisto majčkeno primanjkuje)
Veliko veselja in novih spoznanj ob razmišljanju o lastnem ljubosumju vam želim
tinaROSSI
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a tinaROSSI »

Jah, moja slaba lastnost je ljubosumje in mogoče mal posesivnosti (sm škorpijonka) :evil: ampak, se proobam kontrolirat :) upam, da mi uspeva :) sva se pa z lubijm pogovorla o tem, pa tud delava na tem, da eden drugemu pač ne dajeva razlogov za ljubosumje, mu zaupam. Sam morm pa vedt, da je sam moj :D :cool:
Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Dior »

ja jaz sem tudi zlo ljubosumna. moj fanta veliko dela po terenu in je men full dobr pa se pol bojim da bi ga lahko zgubila in da bo se ogrel za katero drugo. veliko dobiva klicev in sms sluzbeno in me vcasih skrbi ce je res vse sluzbeno. nisem pa taksna da mu bom sla brskat po njegovih stvareh. full se bojim da bi karkoli kdaj po nakljucju vidla. vcasih me ze sparvi iz tira ko pogleda za kaksno ali omeni kaksno bivso. vem da vcasih pretiravam in poskusam vse bolj bit hladna glede tega. vcasih pa enostavno ne zmorem.
saruška
Sramežljivka
Sramežljivka

tip ljubosumn!!

Neprebrana objava Napisal/-a saruška »

jst mam pa fanta pa sva res noro zaljubljena, sam je pa grozn ljubosumn na mojga bivšga in to predvsem zato ker sem mela probleme z njim tud še v času zdajšnje zveze, nek glede denarja pa to...to se je že pred meseci uredil, pa še zmer ni vse ok...za vsako sliko od tipa k jo mam na računalniku misl da je moj bivši, čeprou sm mu že miljavžnkrat povedala da od nega ni ostal nč...tok je naredu paniko prejšn tedn k mi je kolegica poslala fotko od novga tipa po msnju pa se je avtomatsko shranla...kko nej mu dopovem, dokažem da je blo to v enem drugem času, prostoru kt sm zdaj... res ga ljubim in vem da on mene...to mu ni problem priznat, sam nočem da ga boli, da ga žalost razjeda... hvala za pomoč punce...

Slika[/img] :wink:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Če sem ljubosumna?
Pa ja... malo pa že... ne glede na vse. Sicer tega NIKOMUR ne povem, ampak sem. :wink: ne zelo in ne fejst. Sem pač čisto malo. In mislim, da s tem ni nič narobe :D
My dreams are my reality...
Incheee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Incheee »

Trenutno zelo.kar mi ni podobno. ampak kaj morem.moja ljubezen ima punco :? . :D
Uporabniški avatar
Mayikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mayikaaa »

jz pa sem še kr lubosumne narave...ampak večino kontroliram tak da je ok..:)
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nency »

Sem ljubosumna in to preveč. Enostavno si ne želim bit tako, ampak nikakor se ne morem spremenit, tudi fanta sem že skoraj izgubila zaradi tega, ker mi je nekaj dokazoval, mi je dokazu, da ni nič ampak ne jaz sem se vseen vztrajala, da laže, ampak ni lagal in sem bila brez veze ljubosumna. Čeprav dostkrat ljubosumja ne pokažem sem vseeno zelo, zelo, zelo ljubosumna. Ampak to samo kar se tiče veze, drugače pa ne.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

on...ne. oz. če je mi tega itak ne pove. Jaz pa še preveč. Sej ponavadi nič ne rečem, ker itak vem, da je bz, samo na koncu on sam vidi, da mi gre kaj na živce.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja seveda da sm lubosumna.
Včasih sm bla bolj kot zdej, ker zdj se mi, po resnic povedan, ne da ukvarjat s tem ker pol sama seb pokvarm dan ce prehudo lubosujem zganam.

Mal pa sm...seveda...to je itq usak :razz:
Live your life like you want
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Sam eni to pokažemo eni pa ne :o
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Ljubosumna sem ko sam vrag..včasih to kažem včasih pa niti ne,odvisno od situacije
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Odgovori