LiL*PrinceSS napisal/-a:hehe:D jaz pa ravno pakiram in se odpravljam na pag
bomo z kolegicami malo razredčle gay partynas gre 12 punc
tudi me s kolegicami pridemo v petek razredčit "gay party"

hehe,na koncu nam bo pa fantov majnkalo

papaya86 napisal/-a:bigboi napisal/-a:Gavin DeGraw napisal/-a:waaaaa mi gremo pa u sobotonč punce,pridte u čimvečjem številu
pa ta termin
OptimistGay party boš mel dol
mah kakšen gay party, jaz sem danes prišla domov, s fantom sva bila v novalji, in zvečer so v lokalih res lepe punce. čeprav sem sama punca, moram priznat da se ženske res znajo uredit, ogormno jih je ki pridejo s prijateljicami tako da... je pa res da je tudi ogromno fantov, čeprav se mi je zdelo da kar malo preveč pozerjev, ki buljijo vate in težijo čeprav vidijo da za roko držiš fanta.
leilla napisal/-a:Te Zrče pa meni niso nič kaj preveč posebnega...fajn je da se dogaja na prostem, ampak se mi zdi da je vse že preveč tako "iskajoče"...da vsi prav hodijo pecat tja. Se najde na Hrvaškem kar nekaj boljših placov, kot so pa Zrče. Sicer pa ko si mlad si "neumen" in tja kamor grejo vsi, gremo še mi:)
bigboi napisal/-a:papaya86 napisal/-a:bigboi napisal/-a:Gavin DeGraw napisal/-a:waaaaa mi gremo pa u sobotonč punce,pridte u čimvečjem številu
pa ta termin
OptimistGay party boš mel dol
mah kakšen gay party, jaz sem danes prišla domov, s fantom sva bila v novalji, in zvečer so v lokalih res lepe punce. čeprav sem sama punca, moram priznat da se ženske res znajo uredit, ogormno jih je ki pridejo s prijateljicami tako da... je pa res da je tudi ogromno fantov, čeprav se mi je zdelo da kar malo preveč pozerjev, ki buljijo vate in težijo čeprav vidijo da za roko držiš fanta.
V lokalih mogoce, ma si bla v Zrcah, pa se to si rekla da je ogromno jebacov v NovaljiPonoci so vecinoma tipi, vsaj moj termin, mam ene 370 fotk in vsakic ko mam plesisce slikano so vecinoma tipi, vcasih je pa samo plesisce brez ene same zenske, se pravi gay party. Ko sm gledal fotke sm se sam za glavo drzal
Sj cez dan recimo da je blo mesano tko ene 60 : 40 ma zvecer za plesat pa zurat... Drugic se dam v grupo s samimi puncami, bom vsaj za plesat mel, haha
Ki vidim da gre po 12 punc skup uh... ni fer nas je blo 7 fantkov
Haha, ne sj drugace je fajn dol sam sm mislu da bo mivka povosd pa so kamencki.