Hrvaška
sem kar nekaj let hodla na bol-pred kakimi 4 al 5 leti je bilo ful dobro, sta bla dva fajna lokalčka, s prijetno glasbo (za plesat) in ful dober folk-dost slovencev. zadnja leta pa sem opazla vedno več italijanov, slabšo glasbo in na splošno manj mladega folka (vsaj normalnega no), drugače mi je pa kraj bil ful všeč, čist, urejen, plaže lepe (ne samo zlatni rat), pa superca za prave surfarje pa tud tiste, ki se želijo naučit surfanja 

tlele, pa če še mal strani nazaj premikaš sem že jst sprašvala o Ugjanu, ker grem letos tud tja.
enkrat sm sicr bla, ful dolg nazaj nekje bogu izza nogu, pa se spomnm bolj mal...sam vem da mi ni blo tok všeč ker smo bli čist nekje u riti stran in nismo nikamr hodil, ker se nobenmu ni dal nikamor furat...
če ne pa pravjo, da je baje kar lepo no...predvsem pa vem še iz takrat, ugljan je bolj miren otok, kar pa men čist čist sede

enkrat sm sicr bla, ful dolg nazaj nekje bogu izza nogu, pa se spomnm bolj mal...sam vem da mi ni blo tok všeč ker smo bli čist nekje u riti stran in nismo nikamr hodil, ker se nobenmu ni dal nikamor furat...
če ne pa pravjo, da je baje kar lepo no...predvsem pa vem še iz takrat, ugljan je bolj miren otok, kar pa men čist čist sede

- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm bla na Ugljanu u Kukljici, sicer že enih 8 let nazaj, ma lahko vseeno povem kar se spomnim.
Naši apartmaji so bli ok, sam pa so plaže bolj u k***, ni kamenčkov pa tega. Se pa spomnim da je bil tam nek disko Kokos al kako se je že klical in sva šla z bratrancem mal plesat tja. Pa na izlet smo šli, na Kornate in je blo ful lepo.
Naši apartmaji so bli ok, sam pa so plaže bolj u k***, ni kamenčkov pa tega. Se pa spomnim da je bil tam nek disko Kokos al kako se je že klical in sva šla z bratrancem mal plesat tja. Pa na izlet smo šli, na Kornate in je blo ful lepo.
Sm šla mal čez temo in *Nia* ja na Lošinju v Nerezinah oz. Bučanjah je res najbolš. Letos sm šla že šestič tja (pred tremi dnevi sm dam pršla). In res mi je tm najbol ušeč. Use maš (trgovino, plac za odbojko,tenis,golf,košarko,biljard,lokalček pod borovčki, dokaj različne plaže za vse okuse,otok za ˝nagce˝
). Do mesta Nerezin tud ni delč, glih en lep sprehodek. Pa še najbolše pice majo pr Mornarju
Dobr je tud to ker je celo naselje slovensko, folka je dost...Uglavnem Nerezin ne zamenam za nč

Dobr je tud to ker je celo naselje slovensko, folka je dost...Uglavnem Nerezin ne zamenam za nč

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Uaaa jaz sem bila v petek po res dolgih letih v Kanegri...
V zadnjo sem bila s stricom, ko em bila še spredaj in zadaj ploh
V Kangrei sem bila samo par uric na obisku in moram reči, da mi je všeč...čeprav je nudl plaža bi takoj kdaj šla tja...
V zadnjo sem bila s stricom, ko em bila še spredaj in zadaj ploh

V Kangrei sem bila samo par uric na obisku in moram reči, da mi je všeč...čeprav je nudl plaža bi takoj kdaj šla tja...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ŽuŽa napisal/-a:Sm šla mal čez temo in *Nia* ja na Lošinju v Nerezinah oz. Bučanjah je res najbolš. Letos sm šla že šestič tja (pred tremi dnevi sm dam pršla). In res mi je tm najbol ušeč. Use maš (trgovino, plac za odbojko,tenis,golf,košarko,biljard,lokalček pod borovčki, dokaj različne plaže za vse okuse,otok za ˝nagce˝). Do mesta Nerezin tud ni delč, glih en lep sprehodek. Pa še najbolše pice majo pr Mornarju
![]()
V Bučanju oz. v Krškem sem preživel celo otroštvo in mladost. najhuje je pa bilo, da si že prvo minuto prihoda videl someščana, ki ga doma celo leto nisi...
ah, jaz grem na dopust zato, da spremenim okolje, ne gledam poznanih ljudi, itd, tako da hvala lepa, da bi moral celo svoje mesto gledati še na morju!

no, mogoče se je sedaj kaj spremenilo, ampak...
najverjetneje bo moja poletna baza ostala Biograd. Apartma zastonj je dobra zadeva!

Jochie napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Sm šla mal čez temo in *Nia* ja na Lošinju v Nerezinah oz. Bučanjah je res najbolš. Letos sm šla že šestič tja (pred tremi dnevi sm dam pršla). In res mi je tm najbol ušeč. Use maš (trgovino, plac za odbojko,tenis,golf,košarko,biljard,lokalček pod borovčki, dokaj različne plaže za vse okuse,otok za ˝nagce˝). Do mesta Nerezin tud ni delč, glih en lep sprehodek. Pa še najbolše pice majo pr Mornarju
![]()
V Bučanju oz. v Krškem sem preživel celo otroštvo in mladost. najhuje je pa bilo, da si že prvo minuto prihoda videl someščana, ki ga doma celo leto nisi...
ah, jaz grem na dopust zato, da spremenim okolje, ne gledam poznanih ljudi, itd, tako da hvala lepa, da bi moral celo svoje mesto gledati še na morju!![]()
no, mogoče se je sedaj kaj spremenilo, ampak...
najverjetneje bo moja poletna baza ostala Biograd. Apartma zastonj je dobra zadeva!
Heh jst mam pa to srečo, da tm skor nobenga ne poznam,ker sm iz druzga konca Slovenije

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj