Sm brala v Novi. Pa ne morš no...ta Damjan prov v enem svojem svetu živi A je tist za srebrno plaketo za prodane plošče drgač res?? Usaka čast ˝njegovi˝ ženski matr ei
ma ne usaka čast "njegovi ženski" - usaka čast njegovim staršem! ona ga že lhk zapusti (ga pomoje tut bo k jo bo pamet srečala), sam za starše je pa on njihov sin in tga ne morjo sprement (čeprow si najbrž želijo)
Joj, kolk je mene vrglo, ko sem prebrala ... Razkošna poroka z zvezdniškimi gosti??? Yeah right... In kje v Sloveniji je kakšna zvezda? Aja... Murko - eden in edini .
On bo zihr naredu tak pomp iz svoje poroke, pa ful enih tekevizij in cajtngov povabu, jasno vse v zameno za denarce. In itak vsi kokr so butasti mu bojo plačal, ker mi vse hočmo brat o njem - in to je dejstvo.
Sem pa v Novi tudi zasledila, da je bil na rojstnodnevni zabavi od Rebeke Dremelj, torej zgleda da le ima zvezdniške prijatelje
ej kokice,a si predstavljate njuno poroko...on ves načičkan s pudrom,v bleščeče beli obleki,ona taka kot vedno...in potem totalna zmeda !!!
duhovnik bi bil majčkeno starejši,slabo bi videl,ker bi imel težave z dioptrijo...in glej ga zlomka...kdo je ženin in kdo nevesta???
Damjan pa pocukran,kot je, bi zažvrgolel: res sem srečen,da sem moški....oprosti Damjan,ampak res si preveč baba
ta je pa dobra..ziher Murko že zdaj več časa preživi v kopalnici kot pa ˝njegova˝ ženska.Kolko kremic pa pudrov mora imet.Pa kolk časa porabit,da se vse to naliči.Ona pa tud mora met fajn plačano,da je z njim.Al pa nima nič v glavi.
ja pa mimogrede... murko je bil glavn, ko se je slo za karaoke in za feštanje, ko je blo pa kak dinarcek treba k drazbi prispevat, ga pa hitro ni bilo nikjer vec in je zgasno domov.
Sem tud jaz hotla to napisat, sem glih prižgala tv. Kokr vem, bo vsak dan ta teden kao voditelj in bo mel v gosteh znane slovence. Evo, gledam par sekund, SMEH !!!!
IZABELA napisal/-a:Sem tud jaz hotla to napisat, sem glih prižgala tv. Kokr vem, bo vsak dan ta teden kao voditelj in bo mel v gosteh znane slovence. Evo, gledam par sekund, SMEH !!!!
Pa shittt no Pr ns doma pa nimamo Tv Paprike Zdej pa ne bom mogla Damjančka gledat ...