Nisem mislila, da si pjana k krava...ampak rečmo čisto malo za pogum...ne da se ga naliješ...
ja sej prje se pa zmeniš kako pa kaj...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
hehe to je pa res, meni je zadnjič en kolega reku, ko je bila debata o seksu v troje, da kaj bi on z dvema ženskama naenkrat delov sploh, da je raje z eno pa to dobro pof***, ne pa z dvema pa je vse neki na pol potem
Ja odvisno je spet tukaj od moškega ane. Eni so sposobni nekateri pa ne...
Pri fantih je ful zanimivo to, da se ful hvalijo, kako bi oni z dvema, pa kaj bi delali... Potem mu pa za foro rečeš ok, pa čisto zatrokira in ugotovi, da v bistvu ni tako dobra ideja.
Po mojem je v troje cool samo v primeru, da se vsi udeleženi ne vidijo nikoli več.
Sploh pa si tega ne predstavljam, če gre za resno zvezo. Halo! Že tako ali tako bi najraje razstrelila vsako, ki jo malo lepše pogleda, zdaj pa di bi si ga še delila s katero?!?
Ni šans!
Dva tipa skupaj? Meni to ful ni sexy...