ja ce bo delala splav nej gre k eni ginekologinji pa bo dobila napotnico...sj je hitr mem,pa vse se nardi pod nerkozo...
kako je lahko pazila pa je vseen noseca a je kondom pocu? slabo je pazila

21 napisal/-a:angeo in krena se strinjam z vama....larika tvoj problem da ne mors izkoriscat drzave...oni nas lahko mi pa njih ne!!js bom z veseljem prijavljena kot samohranilka in dobivala dodatke,zakaj nebi,drugace ne bom nic dobila...porocila se bom pa sele cez par let...do takta pa,zakaj nebi dobivala denarja ce ga lahko....
21 napisal/-a:angeo in krena se strinjam z vama....larika tvoj problem da ne mors izkoriscat drzave...oni nas lahko mi pa njih ne!!js bom z veseljem prijavljena kot samohranilka in dobivala dodatke,zakaj nebi,drugace ne bom nic dobila...porocila se bom pa sele cez par let...do takta pa,zakaj nebi dobivala denarja ce ga lahko..
Lyla napisal/-a:Kar se tiče pa goljufanja s tem lažnim prijavljanjem je pa katastrofa. In točno tako, kot je rekla satan28 - tak človek tudi po mojem mnenju ni sposoben dostojno preživljati svojega otroka (ne moralno ne finančno).
Lyla napisal/-a: ..., domov hodita utrujena in nataknjena, neprestani dolgovi in odrekanje začnejo najedati živčke, se kregata, bla, bla in evo statistike ločitev, kratko potegne pa vedno dete.
krfjolca napisal/-a:In še nekaj. Vedno lahko najdeš ogroooomno razlogov, zakaj še NE otrok. Vedno manjka še kaka malenkost. Ali je to pogodba, ali kredit, ali kavč. In nazadnje ti biološka urica odtiktaka. In takih ni malo. Jih že jaz poznam preveč.