Kr moj mi je to prvič na rosno ogledalo napisal in nisem nekak vedla kako nej odreagiram
Lahko pa da mu je pač lažje bilo napisat kot pa rečt.

jozica1 napisal/-a:oh moj pa po 3,75 letih ne ve če to še lahko reče...
Niti nism vedla, kaj nazaj rečt, čeprou sm isto čutla, kot on. Pol sm mu pa v šali rekla, če mu morm jst tud to rečt, pa je sam reku, da ni treba, da bom že povedala, ko/če bom tko čutla. In sm mu povedala, da tko čutm že par mescev, sam nism hotla bit prva, da ne bi čudn gledu, kaj mu to zdj pravm

jagodka85 napisal/-a:jozica1 napisal/-a:oh moj pa po 3,75 letih ne ve če to še lahko reče...
kk ne ve, če to lahko še reče? Zakaj pa ne bi mogu? Mu je kdo prepovedu?
Po njegovem - ''ne vem če te še lahko tako zelo ljubim kolikor si zaslužiš...'' 

Ampak sej se mi zdi to čist normalno, ker pač tole med nama še ne traja tak dolgo, bi mi blo prav hecno da bi mi že reku kej takga. Čeprav počasi bo že čas da mi izpove ljubezen (z "rad te mam").
Fuuul bi mi pa blo čudno da bi mi že zdej reku da me ljubi. Pomoje tega ne morš rečt predn si ene pol leta skup. Je vseen neki ful globokega, ne morš nekoga ljubit po dveh mescih. Med "ljubim te" in "rad te mam" je za mene veeelika razlika. Bivšemu sm taprvo npr. rekla mnda šele po enem letu.