Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Ne, ne in ne. Jst pa še ena-ok, ampak d bi pa moj tip eno drugo j... Nikol :!: Mu ne pustim.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Tudi jz ne bi hotla da je moj tip kr z eno žensko pa pol to gledam tm! Če bi bi MMŽ
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Js sm pa mela včas take fantazije; z dvem tipim al pa eno žensko in tipom. Ko sm enkrat z enmu srala, mi je predlagu, da prpele drugič kolega, sam ni nikol do tega pršl.

Zj ko mam pa resnega fanta, pa o tem sploh ne razmišlam več, kr tut nimam interesa. Mi je dovolj eden in edini. Me zihr bolš zadovolji, kot me bi dva :D
Uporabniški avatar
Sanja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sanja* »

Neki me zanima, tiste, ki ste seksale z dvema fantoma. Se vam je kdaj zgodilo, da sta se fanta obdelala tudi med seboj ali sta se posvetila samo vam.

Vas to odbija, moti, če se fanta tudi oralno ali pa v ritko obdelata.
Kako bi reagirale?

Jaz sem to enkrat doživela in mi ni bilo ravno všeč! :evil:
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

Sanja* napisal/-a:Neki me zanima, tiste, ki ste seksale z dvema fantoma. Se vam je kdaj zgodilo, da sta se fanta obdelala tudi med seboj ali sta se posvetila samo vam.

Vas to odbija, moti, če se fanta tudi oralno ali pa v ritko obdelata.
Kako bi reagirale?

Jaz sem to enkrat doživela in mi ni bilo ravno všeč! :evil:

Niti predstavljati si nočem tega prizora, kaj šele da bi bila prisotna. :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:35, skupaj popravljeno 1 krat.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz pa iskreno povedano ne vem, kaj bi počela z dvema tipoma. Kaj, da bi mi vsak z ene strani fukal? Ne hvala.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in my dreams

Neprebrana objava Napisal/-a ~IsaBella~ »

ja sem že večkrat razmišljala o tem in večkar mi v glavo šine želja, da bi seksala z dvema tipoma, ali pa navsezadnje z žensko in tipom...samo pod pogojem, da v tipa ne bi bila zaljubljena, da bi do njega čutila le privlačnost, strast, seksapil...če bi recimo že dolgo bila s tipom, ki ga imam res rada in ga ljubim...ah to pa bolj težko no.....kaj pa vem potem bi pa dobro razmislila kako in kaj ....tako da na to ne morem odgovoriti čisto direktno in jasno, ker je vse odvisno od statusa, situacije, čustev, ali sme v vezi, ali sem čisto in love in podobno :wink:
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

js bi bla za edino pod pogojem da noben od nas ne bi imel fant/punce. zdej pa da greš s partnerjem in še z nekom mi je pa ful bedno.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a BaUcYkA »

joj zdaj ko berem komentarje sem se spomnila, da sem pozabla napisat, da doben tip, s katerim sem šla v troje (vse skup so bili trije tipi) ni biu moj fant in takrat sem bila samska. na njih tudi nisem bla čustveno navezana, pač sem jih dolgo poznala in sem vedla, da od teh treh doben ne more bit kandidat za kaj resnega, ker pa drugač izgledajo ful po mojem okusu, pa jih nisem spustila mimo;) v obeh primerih v troje ni prišlo do obdelovanja med njimi, ne vem kaj bi takrat naredla, verjetno bi se odmaknila pa gledala, v mojem primeru ni niti bilo mogoče, ker so si bili v sorodu.
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Stella* »

^^ js tut! ker si ne predstavljam da gledam fanta kako uživa z drugo :eek: ne hvalaaa
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in my dreams

Neprebrana objava Napisal/-a ~IsaBella~ »

BaUcYkA napisal/-a:joj zdaj ko berem komentarje sem se spomnila, da sem pozabla napisat, da doben tip, s katerim sem šla v troje (vse skup so bili trije tipi) ni biu moj fant in takrat sem bila samska. na njih tudi nisem bla čustveno navezana, pač sem jih dolgo poznala in sem vedla, da od teh treh doben ne more bit kandidat za kaj resnega, ker pa drugač izgledajo ful po mojem okusu, pa jih nisem spustila mimo;) v obeh primerih v troje ni prišlo do obdelovanja med njimi, ne vem kaj bi takrat naredla, verjetno bi se odmaknila pa gledala, v mojem primeru ni niti bilo mogoče, ker so si bili v sorodu.

no vidiš s tem se pa popolnoma strinjam, tudi jaz bi šla v troje najbrž le v takih primerih, kot si šla ti...torej brez čustvene navezanosti, pa brez miselnosti, da bi se iz tega lahko razvilo še kaj resnega...pač ti je tip/ ženska vizualno ful všeč, te privlači in kot si rekla, ga ne moreš kar spustiti mimo, zraven pa še dobiš oz. zadovoljiš svoje potrebe, doživiš nekaj norega :wink:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Js sm tud neki pozabla napisat..

Pomoje se je brezveze o tem dogovarjat po netu. Človeka vidiš v živo.. znoriš ob pogledu nanj in če sta oba za sta za :D Zdej.. na tak način bi blo mogoče težje najti 3. prostovoljca hehehe al pa tud ne ;)

No.. kar se tiče 3., bi pomoje morala una 2 prej neki spit (jst obvezno) in potem bi se zadevce lažje odvijale heheh
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Misli, da lahko ravno tako dobiš ali kandidata ali kandidatko za v 3.

Sej se spoznate pa greste na pjačo pol pa kak žur nardit, da nisi čist trezn...oz. vsaj enega za pogum ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

A ni pametnej, če ste že za te fore, da ste trezni in da je zmenjeno vnaprej, da poskrbite za zaščito itd? :roll:
Odgovori