Seks v troje
Js sm pa mela včas take fantazije; z dvem tipim al pa eno žensko in tipom. Ko sm enkrat z enmu srala, mi je predlagu, da prpele drugič kolega, sam ni nikol do tega pršl.
Zj ko mam pa resnega fanta, pa o tem sploh ne razmišlam več, kr tut nimam interesa. Mi je dovolj eden in edini. Me zihr bolš zadovolji, kot me bi dva
Zj ko mam pa resnega fanta, pa o tem sploh ne razmišlam več, kr tut nimam interesa. Mi je dovolj eden in edini. Me zihr bolš zadovolji, kot me bi dva

Sanja* napisal/-a:Neki me zanima, tiste, ki ste seksale z dvema fantoma. Se vam je kdaj zgodilo, da sta se fanta obdelala tudi med seboj ali sta se posvetila samo vam.
Vas to odbija, moti, če se fanta tudi oralno ali pa v ritko obdelata.
Kako bi reagirale?
Jaz sem to enkrat doživela in mi ni bilo ravno všeč!
Niti predstavljati si nočem tega prizora, kaj šele da bi bila prisotna.

- ~IsaBella~
- Sramežljivka
- Kraj: in my dreams
ja sem že večkrat razmišljala o tem in večkar mi v glavo šine želja, da bi seksala z dvema tipoma, ali pa navsezadnje z žensko in tipom...samo pod pogojem, da v tipa ne bi bila zaljubljena, da bi do njega čutila le privlačnost, strast, seksapil...če bi recimo že dolgo bila s tipom, ki ga imam res rada in ga ljubim...ah to pa bolj težko no.....kaj pa vem potem bi pa dobro razmislila kako in kaj ....tako da na to ne morem odgovoriti čisto direktno in jasno, ker je vse odvisno od statusa, situacije, čustev, ali sme v vezi, ali sem čisto in love in podobno 

joj zdaj ko berem komentarje sem se spomnila, da sem pozabla napisat, da doben tip, s katerim sem šla v troje (vse skup so bili trije tipi) ni biu moj fant in takrat sem bila samska. na njih tudi nisem bla čustveno navezana, pač sem jih dolgo poznala in sem vedla, da od teh treh doben ne more bit kandidat za kaj resnega, ker pa drugač izgledajo ful po mojem okusu, pa jih nisem spustila mimo;) v obeh primerih v troje ni prišlo do obdelovanja med njimi, ne vem kaj bi takrat naredla, verjetno bi se odmaknila pa gledala, v mojem primeru ni niti bilo mogoče, ker so si bili v sorodu.
- ~IsaBella~
- Sramežljivka
- Kraj: in my dreams
BaUcYkA napisal/-a:joj zdaj ko berem komentarje sem se spomnila, da sem pozabla napisat, da doben tip, s katerim sem šla v troje (vse skup so bili trije tipi) ni biu moj fant in takrat sem bila samska. na njih tudi nisem bla čustveno navezana, pač sem jih dolgo poznala in sem vedla, da od teh treh doben ne more bit kandidat za kaj resnega, ker pa drugač izgledajo ful po mojem okusu, pa jih nisem spustila mimo;) v obeh primerih v troje ni prišlo do obdelovanja med njimi, ne vem kaj bi takrat naredla, verjetno bi se odmaknila pa gledala, v mojem primeru ni niti bilo mogoče, ker so si bili v sorodu.
no vidiš s tem se pa popolnoma strinjam, tudi jaz bi šla v troje najbrž le v takih primerih, kot si šla ti...torej brez čustvene navezanosti, pa brez miselnosti, da bi se iz tega lahko razvilo še kaj resnega...pač ti je tip/ ženska vizualno ful všeč, te privlači in kot si rekla, ga ne moreš kar spustiti mimo, zraven pa še dobiš oz. zadovoljiš svoje potrebe, doživiš nekaj norega

Js sm tud neki pozabla napisat..
Pomoje se je brezveze o tem dogovarjat po netu. Človeka vidiš v živo.. znoriš ob pogledu nanj in če sta oba za sta za
Zdej.. na tak način bi blo mogoče težje najti 3. prostovoljca hehehe al pa tud ne
No.. kar se tiče 3., bi pomoje morala una 2 prej neki spit (jst obvezno) in potem bi se zadevce lažje odvijale heheh
Pomoje se je brezveze o tem dogovarjat po netu. Človeka vidiš v živo.. znoriš ob pogledu nanj in če sta oba za sta za

No.. kar se tiče 3., bi pomoje morala una 2 prej neki spit (jst obvezno) in potem bi se zadevce lažje odvijale heheh
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Misli, da lahko ravno tako dobiš ali kandidata ali kandidatko za v 3.
Sej se spoznate pa greste na pjačo pol pa kak žur nardit, da nisi čist trezn...oz. vsaj enega za pogum ane...
Sej se spoznate pa greste na pjačo pol pa kak žur nardit, da nisi čist trezn...oz. vsaj enega za pogum ane...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...