Darilo s pomenom za njega
Jemina kupi mu nekaj kar bi kupila tudi svojemu fantu. Saj sklepam, da na nek skrivni način to tudi sta. Men je ful všeč če se kupijo kakšne praktične stvari. Recimo kaj za oblečt (majica, pulover, zdej bo čas za šale in rokavičke...). ne vem kaj hočeš s tem darilom povedat. Al bo to darilo s pomenom, al bo pač rojstnodnevno darilce ipd.
hey a bi katera slučajno vedla kje bi lahko kupila/dala delat leseno skrinjico oz. nekaj v tej smeri materiala, k bi se jo po možnosti dal še zaklent? Pa če kdo slučajno ve če se da tud kje dt recimo delat da ti pritrdijo klučavnco recimo na skrinjico če se je ne da dobit z njo?? Res bi bla hvaležna za vse namige/napotke/nasvete, ker ma moj dragi čez 20 18 let in bi mu rada res kupila neki kar bi mu/nama velik pomenil 

- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
FairyAngel napisal/-a:Arielle, kaj takega mogoče najdeš v kaki kitajski oz. indijski trgovini (upam, da veš, kaj mislim). Midva z mojim sva že enkrat gledala te skrinjice, ker on zbira star denar in jo je rabil za kovance.
tenx, bom mal pogledala...sam mal me skrbi k kolikor poznam te trgovine majo ponavad to ful porisan (učasih že mau kičast

Jst sm mojmu za rojstni dan kupila denarnico, "šlauf" v obliki ribice (zarad enga štosa), čokoladnega srčka, čokolado, ki sva jo jedla na najinih prvih zmenkih...vse to sem dala v darilno škatlo, zravn sem dodala še 2 bona za v toplice (Terme Snovik), vse skupaj sem obložila z bombončki, ki so bili vedno v autu, ko sva bila skupaj in mu dala.
Nad vsakim darilcem je biu navdušen. Očke so mu kar žarele, nasmeh pa do ušes...da ne govorim, ko je zagledau vabilo za toplice...uf še bolj hudo je blo pa z njim it na izlet v toplice
Ni lepšega doživetja kot gledat ljubljeno osebo kako kot otrok brska po stvareh...
Tud jst sm iskala predloge od ostalih, samo zato, da dobim ideje. Svojega fanta dovolj dobro poznam, ampak včasih ne dobim ideje in mi prou pride kakašna izvirna ideja, ki pa jo jaz še bolj začinim.
Tud medvedek ni slab sploh na začetku, ko si z nekom. Vedar pa mu ne moreš kupovat za celo zbirko domačih živali. kupiš mu kakšno srajčko pa bombonjero. Še lepše je če gresta nekam na izlet čisto sama in se imata neizmerno lepo.
Za vsacga se nekaj najde sam mal moreš razmišljat, mal ga za rokau pocukaš kaj si želi in ideja je prava.
Pa veliko sreče pri iskanju pravih daril za svojega dragega!
Nad vsakim darilcem je biu navdušen. Očke so mu kar žarele, nasmeh pa do ušes...da ne govorim, ko je zagledau vabilo za toplice...uf še bolj hudo je blo pa z njim it na izlet v toplice

Ni lepšega doživetja kot gledat ljubljeno osebo kako kot otrok brska po stvareh...
Tud jst sm iskala predloge od ostalih, samo zato, da dobim ideje. Svojega fanta dovolj dobro poznam, ampak včasih ne dobim ideje in mi prou pride kakašna izvirna ideja, ki pa jo jaz še bolj začinim.
Tud medvedek ni slab sploh na začetku, ko si z nekom. Vedar pa mu ne moreš kupovat za celo zbirko domačih živali. kupiš mu kakšno srajčko pa bombonjero. Še lepše je če gresta nekam na izlet čisto sama in se imata neizmerno lepo.
Za vsacga se nekaj najde sam mal moreš razmišljat, mal ga za rokau pocukaš kaj si želi in ideja je prava.
Pa veliko sreče pri iskanju pravih daril za svojega dragega!

Midva imama 29. 7. 1 leto, zato sem se odločla, da mu podarim romantično kopel. Zdj bi pa od vas rada mal zvedla, če mate kake izkušnje? Kam se splača it? Sem mal po netu brskala, pa majo večinoma le 45 minutne kopeli.
Našla sem tut zanimivo ponudbo gostišča Hochkraut (Tremerje pri Laškem) - masažna kad in počitek (do 3 ure). Ta "počitek" bi bil idealn za kak romantičen sex
Sam piše masažna kopel, to se mi pa ne zdi preveč romantično. Je že bla kera tam?
Zame bi bla romantična kopel: voda s cvetovi rož (vrtnice), šampanjček (še bolš kej brezalkoholnega
), čokoladne praline, kakšno masažno olje...
Naj kera napiše, če ve, kje bi lahk najdla tako ponudbo - na relaciji Maribor-Celje.
Hvala za odgovore...

Našla sem tut zanimivo ponudbo gostišča Hochkraut (Tremerje pri Laškem) - masažna kad in počitek (do 3 ure). Ta "počitek" bi bil idealn za kak romantičen sex

Zame bi bla romantična kopel: voda s cvetovi rož (vrtnice), šampanjček (še bolš kej brezalkoholnega

Naj kera napiše, če ve, kje bi lahk najdla tako ponudbo - na relaciji Maribor-Celje.
Hvala za odgovore...

zdej bo mel kmal rojstni in doker nism vidla te teme sploh nism pomisnla na darilo...
-če bi mu dala abonma za en mesec v fitnes ker si želi it ma se nikol ne spravi-bo zgledlo kot da ga hočm prisilt al kot pozornost..
-al bi ga peljala v gardaland mal no sprostitev? hm.. ta mi je kar všeč
-če bi mu dala abonma za en mesec v fitnes ker si želi it ma se nikol ne spravi-bo zgledlo kot da ga hočm prisilt al kot pozornost..

-al bi ga peljala v gardaland mal no sprostitev? hm.. ta mi je kar všeč

let's talk obout...
pikozza napisal/-a:Arielle je sprasevala za skrinjice..no ce je stvar se aktualna..js sem take skrinjice kupovala v trgovinah hobby art, vcasih sem jih dobila tudi v obiju..so lesene, nic porisane, razlicnih velikosti..upam da ni prepozno, pa da pride v postev.
ne ni prepozn, najleša hvala

no tudi mene čaka prva obletnica z mojim dragim..niam pojma kaj bi mu kupila
....htela sem nekaj,...kar bi ga spominjalo na začetek najine zveze..ampak žal iz tega ni nič...ker ni pogojev da bi lahko kaj takega izpolnila..zato mu bom verjetno kupila parfum o katerem sem pisala...sicer pa se po eni strani tudi ne morem odločit,ker ima pol nasledni mesec roj.dan in bi blo to darilo primerno tudi za takrat...ne vem ....mam še malo časa da razmislim..hehe