jst pa gledam občasno angel rebelde (taprva), pa tazadno (neki ana.. ) .. pismo še naslovov ne vem točn gledam pa zato, ker sem ponavad takrat doma, pa ni nič pametnega za počet..
_*Jagoda*_ napisal/-a:em jaz tudi gledam to telenovelo las dos caras de ana. Pa mi že nekaj časa ni jasno zakaj Ana kliče Rafaela Gustavo, ostali pa ga kličejo Rafael?
rafael se je preimenoval v gustava galvana ko se je odselu od familije pa začel igralsko kariero. preimenoval se je pa zto d ne bi dobival vlog sam zrd priimka ampak zrd nadarjenosti... in ana ga je spoznala kot gustava
Ne gledam nobene, nikoli nisem gledala, ker se mi zdi to največja neumnost Pa če vsaj ne bi celo popoldne (in celo dopoldne) samo telenovel vrteli na POP TV, pa bi dali rajši vmes kašen pameten film
Rainbow. napisal/-a:Ne gledam nobene, nikoli nisem gledala, ker se mi zdi to največja neumnost Pa če vsaj ne bi celo popoldne (in celo dopoldne) samo telenovel vrteli na POP TV, pa bi dali rajši vmes kašen pameten film
Ja, sam dopoldan pa bi res lahko kakega dal, namesto da so ponovitve
Rainbow. napisal/-a:Ne gledam nobene, nikoli nisem gledala, ker se mi zdi to največja neumnost Pa če vsaj ne bi celo popoldne (in celo dopoldne) samo telenovel vrteli na POP TV, pa bi dali rajši vmes kašen pameten film
sj so res neumne - se čist strinjam; sam jst jih vseen gledam - zrd španščine. pa zdele med počitncam bi res lohk dal kšn film, med letam mi je p čist ql d so skoz telenovele - tko vsaj vem d nism kšnga dobrga filma zamudila
js jih gledam, so mi čist vredu, čeprov pa res poneumlajo ludi, pa velik stvari je nelogičnih, sam kaj ko pa tak fajn govorijo-mehiške
najboljša mi je bla pa tak do zaj še Rubi, čeprov mi je bil konc tak čudn