Jst bi tud rabla kkšn primer pritožbe. Tisto zgoraj je prošnja za vpogled. Sm šla dns pogledat pole pa se bom prtožla nad ocenjevanjem eseja, čeprov nisem mela namena in sm šla zato sama Kdo ve kaj je treba zdej napisat o eseju? Da mi niso upoštevali vsega napisanega je dost dobra razlaga
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Da ti niso upoštevali je po mojem mnenju preveč subjetiven argument - teb se valda zdi, da ti niso, ocenjevalcu se pa lahko zdi, da ti je vse upošteval, spet nekomu tretjemu pa, da je vse, kar si pisala bedarija... Sej me razumeš, a ne?
Najboljš je, če maš nekoga s sabo, ki se spozna na stvar, al pa vsaj pros nekoga, da ti pomaga napisat pritožbo al karkoli pač že ...
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
cebelcca napisal/-a:Jst bi tud rabla kkšn primer pritožbe. Tisto zgoraj je prošnja za vpogled. Sm šla dns pogledat pole pa se bom prtožla nad ocenjevanjem eseja, čeprov nisem mela namena in sm šla zato sama Kdo ve kaj je treba zdej napisat o eseju? Da mi niso upoštevali vsega napisanega je dost dobra razlaga
smotkA napisal/-a:Da ti niso upoštevali je po mojem mnenju preveč subjetiven argument - teb se valda zdi, da ti niso, ocenjevalcu se pa lahko zdi, da ti je vse upošteval, spet nekomu tretjemu pa, da je vse, kar si pisala bedarija... Sej me razumeš, a ne?
Najboljš je, če maš nekoga s sabo, ki se spozna na stvar, al pa vsaj pros nekoga, da ti pomaga napisat pritožbo al karkoli pač že ...
Ja ja razumem sm v pritožbo napisala da ocene posameznih kategorij preveč odstopajo med sabo in zato prosim za strokovno mnenje, nekateri pa so napisali da je po mnenju strokovnjaka prenizko ocenjen. Tako približno nej bi pritožba zvenela za esej. Upam da bo kej
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Jst sem tut sprejeta na fdv, in tut dobila sem tisto kuvertico s neko veliko gmoto črk na papirjih, katere sploh prebrala še nisem, sem se pa odločila da ne grem študirat v lj, ampak bom kar tukaj na višjo se vpisala, in čakala eno leto na boljšo priložnost. Upam da mi bo takrat uspelo
Zanima me, če katera ve, kdaj in kako, in če se da sploh dobit moje maturitetne pole nazaj. Delala sem poklicno maturo, se pravi da so pole nabrž na šoli, in da bi njih mogla kontaktirat, al se motim?
^^ Tudi pri poklicni maturi pošiljajo pole v Ljubljano (slo,mat, oz. tuj jezik) in mislim da moraš napisat prošnjo in it potem v Lj jih pogledat. Za domov pa mislim da jih ne moreš vzet.
Na Ricu sem brala, da jih do 31.decembra hranijo, potem pa maš pravico svoje pole dobit v roke. To je pisalo pod splošno maturo, zua poklicno pa nič ne piše...Rada bi jih pa mela, ker mi opravljena matura kar nekaj pomeni
Ja js sm mela maturo lan pa mam svoje pole že kr lep cajt nazaj. Mislm da jih res do konca leta hranjo (sm že mau pozabla)- mau si njihovo stran poglej, k to piše zihr nekje (al pa še bo), pol jim pa pošleš prošnjo (ne še zdej) in ti pošlejo pole domov.