cukr8 napisal/-a:Jaaa, vseh naštetih se spomnim... Luštno je bilo, ja... Ampak že ene 10 let nazaj ...
Hotty napisal/-a: Sploh Angelo mi je bil všeč, ker ima na isti dan roj. dan kot jaz
O, jaz tud, jaz tud (sicer le po datumu, ne letnici)! Ampak všeč mi pa ni bil. Zdaj je pa precej debelušen postal, pa celo četico otrok ima že, se mi zdi ...
jaz tudi sem eno leto za njim rojena dan je pa isti
Jochie napisal/-a:v zgodnji osnovni šoli hazard, marijan smode in agropop, 7 in 8 razred sem bil nor na modern talking.
naj še povem, da smo takrat poslusali popularnih 40 ob ponedeljkih ter stop pops 20 ob petkih. glasbo smo iz radia snemali na kasete, če si imel walkman si bil car. takrat še ni bilo cd-jev, prvo cd ploščo sem videl pri sosedu, ko sem imel 16-17 let...
kje so tisti časi....
ane ... jst se še spomnm kako sm en navaden radio na baterije s sabo na plažo vlekla, k mi doma niso hotl wakmana kupt ... drgač pa ja, kako sem lahko pozabla na Agropop... na ta najhujš žurkah smo se drl Samo miljon nas še živi
Se tudi jaz podpišem pod to, Agropop so bli zakon, ja pa na Čudežna polja ne smemo pozabit "Poštar zvoni samo dvakrat", pa "25 ur na dan" in tako naprej
Jst sem poslušala Kelly family in Spice girls. To se spomnem da sem bla v 3. razredu haha. In lih na koncu tega leta so se spajsice razšle smz in pol smo bli usi žalostni. Cita in bsb mi pa nikol niso bli všeč.
Aja pa poslušala sem še Alanis Morisette
Š3TOF - UPOKOJENEC TVS napisal/-a:Dire Straits in U2.
stric štritof, ti naj bi bil upokojenec tv slovenija in si kot upokojenec lahko privoščiš armanijeve obleke, poleg tega pa si star 54 let....
nisem vedel, da so Dire straitsi in U2 na sceni že 30+ let (da ne bom glih napisal 40 let!)
jaz se pa spomnim da sem poslušala kelly familly,westlife so full vplivali name tudi,sem jih poslušala od samega začetka in so zaznamovali toliko let mojega otroštva,potem britney spears,BSB..pa samo tako....ko kako staro pesem čujem,prav dobim asociacijo na tista leta za nazaj..ki so tako neopazno odšla
To so bli pomojm zlati cajti za musko.. da za tabo norijo celi narodi oziroma otroci po Evropi, tudi Aziji, ZDA (Spajsice).. in starši morajo kupovat kasete, revije plakate, lizike.. Takrat se je dal služit.
Zdej pa vsak froc tvoj mp3 sname z neta and he don't have to buy shit.. dejasnko mal žalostno.
Kelly Femily Edini v naši ulici smo meli glasbeni stolp s tavelikimi zvočniki tako da je blo pr nas vsak dan ene 10 folka [nekje tolko stari približno kot sm bla jst] da smo poslušali Kelly Femily. Heh. Še zdej bi mogla imet nekje dva njihova cd-ja
jaz sem bla pa totalno nora na caught in the act.. še posebi na eloya.. ko se spomnim na te čase..se prov nasmejim zdaj.. polno posterjev.. vsega.. pa spomnim se da smo si ful dopisovale vse zaradi njih.. samo škoda k smo pol zgubile stike ko so razpadli
poslušala spajsice in bsb pol siddharta in tako dalje. ko samo pomislm kaj sm poslušala. sicer mojo sestro zdej daje nostalgija po 80. in nabija roxette pa tudi bi se quenni našli