ANGELgirl napisal/-a:Naj dodam, da moja mami že več let sanja o vnukih
No o tem pri nas sanja cela žlahta z obeh strani

in je full anojing ko me kdo pokliče in prvo kar ponavadi vprašajo je vprašanje če že kaj pričakujeva?!? WTF?!? Dejte nama že MIR, ker se to nikogar ne tiče. Sploh moji starši nakako prikrito sprašujejo če je že kaj. In verjermi da ni hujšega kot to, da je tvoja mami delala včasih na IMF postopkih in ti vsake toliko časa zamori da je tvoj mož neploden, ker še nista noseča. In ja to dela meni moja mami! Ne mi2 nisva noseča, ker sva se mi2 tako odločila. Potem so tukaj babice, dedki- ki bi že bili radi pradedki in prababice, tete in strici in vsi nama namigujejo da sva že precej stara

, dejte mir no ljudje. Potem so tukaj sodelavci. Poročena sva malo manj kot 3 leta in potem s tem nabijajo. DA bi bil že čas, glede na to da sva že precej let skupaj in poročena, da vse imava,..blablablabla,... NE!
Vem kako vam je, ne obsojam vas, rada pa bi da o tem malo razmislite. Otrok JE ODGOVORNOST za CELO življenje. Ne moreš ga pustiti če ti kaj ni všeč,.. no pa sak veste,,.. kaj mislim
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel