Midva sva se pa spoznala v službi (moji bivši službi), k sm ga prvič vidla, sm skor padla na rit, res mi je bil LEP človk (no sj mi je še!). Ampak je zgledu ful mlajši, kokr je bil v resnic in sm si rekla, da s tem mulotom pa ne bo nč. On je pa kao neki važn hodu mem mene, men se je zdel, da se dela ful nedosegljivga in mi je šel ful na živce zarad tega
U resnic ga je blo pa tok sram, da še pogledat ni upu, baje, pa sm mu bla drgač ful dobra.
Pol pa k sva enkrat oba ponoč delala, sm vidla, da se neki uči, eno fiziko al neki tazga in sm šla do njega, vsa suverena in mu prbila, če ga lahko jst kej inštruiram
Res mu je blo nerodn, bogi.
Pol sva se pa začela pogovarjat, vsak dan več, pol sm se začela vozit z njim iz službe (pa 5 min stran sm jo mela!), pol je včasih pršu notr k men na kavo al pa čaj...in pol končn, k je mel roj.dan, sm mu kupla rdečga srčka iz pliša in k sm mu ga dala in mu čestitala, sva si prvič dala lupčka, tapravga lupčka.
Je šlo bol počas vse, ker je bil ful sramežljiv, pa bol tak zadržan tip, k rab mal več cajta. No pol je pa enkrat spet pršu po službi not k men, kao na kavo in sva ležala na sedežni, se lupčkala, kao neki gledala tv, no takrat sva šla pa prvič do konca (zanga je blo res prov prvič, pr 19ih).
Od takrat pa štejeva, da sva uradno skupi, že 4 leta in pol.

pa pač se pozdraviva pa se pač malo začneva meniti, pa pole se mu pridruži še en kolega (moj sedanji) 
taku nežni lupčki d me je odpelou u raj tiste minutke... pol sva začela čedalje veš skupi bit in sva bla skupi... do pred enga tedna k se je moja pravljica končala.šel je nazaj k svoji bivši punci,s katero sta nehala predn sva mi2 začela najino pravljico.preveč je biu ljubosumn na njegovga kolega k je hotu bit z njo in vrjetn je s tem tu pogruntou d jo ma bul rad kukr mene in jo še ni prebolel.ni mi žou za noben trenutek k sva ga skup doživela... bli so eni najlepših u mojem življenju.ampk zdj grem naprej... z veseljem.vem, d me pogreša... kr sva se slišala usak dan še predn sva sploh kj mela... ampk si je sam kriv,pa bi kj mislu zravn.
zmer ga bom mela rada in zmer bo u mojem srčku... on je edn izmed mojih duš dvojčic.
Drug zmenek je bil polomija, ker sva šla v kino in sva bla oba čist živčna kaj se bo zgodilo =) 
, ker se je kr ponudu, pol pa itak rekla ja, da mi ja nau dolgčas doma. Reku je, da bo pršu okol desetih, pa je zamuju, ker so mel doma družinsko večerjo ... jst sm mu pa okol enajstih pisala, da če ne misl pridt, da sva opravla pa bla bla bla ... tak napadaln sms