Midva sva se pa spoznala v službi (moji bivši službi), k sm ga prvič vidla, sm skor padla na rit, res mi je bil LEP človk (no sj mi je še!). Ampak je zgledu ful mlajši, kokr je bil v resnic in sm si rekla, da s tem mulotom pa ne bo nč. On je pa kao neki važn hodu mem mene, men se je zdel, da se dela ful nedosegljivga in mi je šel ful na živce zarad tega

Pol pa k sva enkrat oba ponoč delala, sm vidla, da se neki uči, eno fiziko al neki tazga in sm šla do njega, vsa suverena in mu prbila, če ga lahko jst kej inštruiram

Pol sva se pa začela pogovarjat, vsak dan več, pol sm se začela vozit z njim iz službe (pa 5 min stran sm jo mela!), pol je včasih pršu notr k men na kavo al pa čaj...in pol končn, k je mel roj.dan, sm mu kupla rdečga srčka iz pliša in k sm mu ga dala in mu čestitala, sva si prvič dala lupčka, tapravga lupčka.
Je šlo bol počas vse, ker je bil ful sramežljiv, pa bol tak zadržan tip, k rab mal več cajta. No pol je pa enkrat spet pršu po službi not k men, kao na kavo in sva ležala na sedežni, se lupčkala, kao neki gledala tv, no takrat sva šla pa prvič do konca (zanga je blo res prov prvič, pr 19ih).
Od takrat pa štejeva, da sva uradno skupi, že 4 leta in pol.