Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Men se tud zdi, da obstaja, ampak ok.

Midva sva se pa spoznala v službi (moji bivši službi), k sm ga prvič vidla, sm skor padla na rit, res mi je bil LEP človk (no sj mi je še!). Ampak je zgledu ful mlajši, kokr je bil v resnic in sm si rekla, da s tem mulotom pa ne bo nč. On je pa kao neki važn hodu mem mene, men se je zdel, da se dela ful nedosegljivga in mi je šel ful na živce zarad tega :D U resnic ga je blo pa tok sram, da še pogledat ni upu, baje, pa sm mu bla drgač ful dobra.
Pol pa k sva enkrat oba ponoč delala, sm vidla, da se neki uči, eno fiziko al neki tazga in sm šla do njega, vsa suverena in mu prbila, če ga lahko jst kej inštruiram :rofl: Res mu je blo nerodn, bogi.
Pol sva se pa začela pogovarjat, vsak dan več, pol sm se začela vozit z njim iz službe (pa 5 min stran sm jo mela!), pol je včasih pršu notr k men na kavo al pa čaj...in pol končn, k je mel roj.dan, sm mu kupla rdečga srčka iz pliša in k sm mu ga dala in mu čestitala, sva si prvič dala lupčka, tapravga lupčka.
Je šlo bol počas vse, ker je bil ful sramežljiv, pa bol tak zadržan tip, k rab mal več cajta. No pol je pa enkrat spet pršu po službi not k men, kao na kavo in sva ležala na sedežni, se lupčkala, kao neki gledala tv, no takrat sva šla pa prvič do konca (zanga je blo res prov prvič, pr 19ih).
Od takrat pa štejeva, da sva uradno skupi, že 4 leta in pol.
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objava Napisal/-a _*Jagoda*_ »

midva pa sva se spoznala na bazenu :razz: Pač po sem se šla s prijateljico kopat en dan na bazen pa pač vidim tam enega kolega ki sem ga spoznala leto poprej na bazenu :) pa pač se pozdraviva pa se pač malo začneva meniti, pa pole se mu pridruži še en kolega (moj sedanji) :) pa pač pademo mi v debate pa se menimo pa to... pa pole moja kolegica odide ven z bazena pa ajz sama ostanem z njima. Pa pač se ves čas družimo pa se zajebavamo pa te stvari pa pole jaz kar nekak grem k njemu pa ga objamem :oops: še zdaj ne vem kako sem si upala pa sva pač bila objeta nekaj časa pa sva si pole še pač lupčke dala :)
__--j@n--__
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a __--j@n--__ »

Z mojo sva se pa spoznala na zlo zlo smesn nacin... :oops: Meli smo tekmo in pol po tej tekmi smo meli cez priblizno 45 minut se eno tekmo. In zato sm se na enem vlkem parkiriscu pac preoblacu, in na parkirisce je moja pripelala svojga brata, ker smo se potem skupej pelal na tekmo. Js sm se preoblaču, je sploh nism vidu, in potem sm tak v boksarcah se obrnu proti avtu in v njem ona, k se je smejala na vsa usta. Se isti dan sm dobu od nje cifro, naslednji dan sva sla na pijaco, potem s kolesom na en jez.... in pac je ratalo to kar je :twisted:
-rožca-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a -rožca- »

am,jz bom še napisala kle kaku pa kaj,pol pa naredte kr hočte :D

torej... pred pol leta smo s kolegico delale u eni gostilni, kjer služmo dnarčka k smo itak skoz brez.in sta pršla dva tipa.najprej sta pila bambus pol pa čedalje več usega in mi je en od njiju dau cifro na listek in mi reku nj pogledam k bosta šla.jz sm itak prej pogledala-firbec k firbec,pa sm se sm smejala(ktera dela v gostilni ve, d take ponudbe skoz padajo).no in ker je dau on men prložnost d se odločm al mu pišm al ne, sm mu... iz firbca spet :D in sva se ful zaštekala.. ratala najbulša prjatla.umes sm zvedla d ma on resno punco že več kukr pol leta.mene je šokiralu ker sm misnla d je hotu mojo cifro, d bova mi2 kj mela.ampk men ni blo še takrt panike,lohk sva prjatla sm si rekla... dokler nism lepga dne pogruntala d sm nora zalublena vanga.1krat sm tu povedala,pol pa nkol več... in tud zame je pršu cajt, k sm bla z njim čist zares pred mau več k enim mescem.začelo se je pa tkole:mi je pisou če greva u njegovo zidanco mau pit,gledt filme,robutat češnje... in itak d sm šla-hotla sm bit čimveč časa z njim k sm bla zalublena.in me je med gledanjem filam skoz neki crklov pa božou... pol sva se pa mau začela lupčkat in sva se lupčkala ful doug cajta.takrt sm misnla d sanjam. :love: taku nežni lupčki d me je odpelou u raj tiste minutke... pol sva začela čedalje veš skupi bit in sva bla skupi... do pred enga tedna k se je moja pravljica končala.šel je nazaj k svoji bivši punci,s katero sta nehala predn sva mi2 začela najino pravljico.preveč je biu ljubosumn na njegovga kolega k je hotu bit z njo in vrjetn je s tem tu pogruntou d jo ma bul rad kukr mene in jo še ni prebolel.ni mi žou za noben trenutek k sva ga skup doživela... bli so eni najlepših u mojem življenju.ampk zdj grem naprej... z veseljem.vem, d me pogreša... kr sva se slišala usak dan še predn sva sploh kj mela... ampk si je sam kriv,pa bi kj mislu zravn.
učas razmišlam kva sm narobe nardila, d nisva več skup... pa pol neham,k se sam slabu počutm zard tega.... živim naprej-tu mi trenutnu najbul paše-sej je poletje :cool: zmer ga bom mela rada in zmer bo u mojem srčku... on je edn izmed mojih duš dvojčic.
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Leann »

Jaz bom tudi še napisala tu, dokler se pač tema ne zaklene ali premakne... Karkoli že.

Torej... Zdaj že par mesecev imam v najemu eno sobo pri znancu, s katerim se kar štekava. In ta znanec me je po dobrih treh mesecih in pol spoznal s "sosedovim tamalim". Meni se je sprva zdel kar malo tako- kao da se dela nekega frajerja... Tisti prvi večer je čepel pri nas do sredi noči, jaz sem bila precej tako zadržana do njega, on je pa baje simpatijo čutil do mene že od začetka. In je prišel do nas še naslednji dan... Pa spet visel par urc... Ta, ki mi oddaja stanovanje (fant mojih let), se je že smejal in pravil, da zaradi njega zihr ne hodi... Meni pa niti ni potegnilo. Pa sej kr nisem mogla verjet, da se je fant v bistvu zaljubil vame, ko sem čepela doma cela razkuštrana, brez make upa, v eni razvlečeni trenirki in ga povrhu še napol ignorirala in mal "zabijala" nazaj, ko je imel kake izjave... No, stvari so se razvijale postopoma, tako v roku enega tedna so pa že napredovale do faze, ko sva se pričela poljubljati in dotikati... Najprej sva si po dveh ali treh dneh izmenjala telefonski številki. Enkrat je prišel v nedeljo popoldne in šel potem ob petih zjutraj naslednji dan. Toliko časa sva se samo pogovarjala razne stvari; od začetka se me v bistvu še dotaknil ni. No, eno noč se je potem opogumil, pa mi ful božal lase in se igral z njimi ter jih hvalil, kak so lepi, pa fajn mehki,... Pa tako sva ležala- on na postelji, naslonjen na steno, jaz pa v bistvu na njegovi rami, naslonjena nanj... In pazi to- tudi takrat mi še dejansko ni potegnilo, da sem mu tok všeč! Ne vem, očitno sem mislila, da ima preveč časa in zato visi pri nas ure in ure... No ja, potem pa je že šlo hitreje... Menda že naslednjo ali pa potem noč kasneje, tako točno se pa spet ne spomnim. Sem sedela na postelji, pa on najprej zraven, nato se je malo "razkomotil" in dal glavo v mojo naročje... In ker sem ravno imela oblečeno eno ultra kratko minico, me je malo božal po nogah... Pa postopoma premikal glavo gor, dokler se ni najprej samo malo pomuckal po mojem obrazu in mi počasi in previdno dal lupčka... In ker sem mu ga vrnila, se je opogumil in me malo bolj konkretno začel poljubljati. No ja, in pol sva se že mal mečkala (ne dol dala, da ne bo pomote). Tako da ja, od takrat dalje sva potem par in... So far, so good!
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Jaz sem enrkat na enem forumu v eno temo, ki je bila namenjena izključno lepljenju slik prilimala svojo sliko (no ja,več sem jih :D)...Pol sem pa kar enrkat čez nekaj časa tko iz lufta dobila zasebno sporočilce "hojla. A sem jaz tebe slučajno včeraj v Kranju vidu?", pač nekaj brezveznega, pozneje mi je povedal da se je moral nekaj zmislit :D No in jaz čveka kakršna sem nisem odgovorila samo z "Ne" ampak sem par konkretnih reči napisala...In tako se je začelo...Čveka jst,čveka on...Pa sva si začela mejle pisat. Nikol nisva vključla MSN-ja...Napisala sva si prek 100 mejlov, povprečna dolžina na mejl je bla 6 a4 listov. No v bistvu sem prvi mejl napisala jaz, ker se mi ni zdelo več kul preko zasebnih sporočilc pogovarjat..Pa sem mu potem napisala na ZS... "You've got mail" kot v Filmu Čaka te pošta :) Očitno nisem bila edina, ki je poznala ta film :D Ker nekega dne sem odprla poštni nabiralnik,v njem pa pismo.... s stavkom iz filma..."Do you think we should meet?" skoraj sem se stopila ko sem to prebrala, hkrati me je pa panika zagrabila ker sem imela dve zelo slabi izkušnji s fanti...In se takrat še nisem hotela dobit...No po kakem mesecu in pol dopisovanja, z mejli, ki sva si jih pisala praktično vsak dan pa sem le popustila...Šla na zmenek...Padla dol :oops: (ne dobesedno, tako...nekaj se je v meni premaknilo.)...Tem za pogovor nama ni zmanjkalo, mučne tišine ni bilo...Zgodilo se ni nič ;) Drug zmenek je bil polomija, ker sva šla v kino in sva bla oba čist živčna kaj se bo zgodilo =)
No na tretjem pa sem se končno vdala in sva začela hodit :) Dobila sva se ob zbiljskem jezeru, scalo je ko pri norcih,sedela sva zunaj ob svečkah in se pogovarjala...Do avta sva pritekla čisto premočena. Potem me je peljal do kranja, kjer sem imela svoj avto in v tistem nalivu je v avtu padel prvi poljub. Lupčkal se je tako, kot da bi se že od nekdaj skupaj učila...skratka božansko...

Skupaj sva zdaj malo več kot en mesec, z njim mi je fantastično, odlično se štekava...In oba sva taka kot sva ugotovila da sva že v mejlih. Ujemava se v 95% in tukaj nič ne nabijam...Noben od naju ne žura, imava praktično identične poglede na svet in prihodnost, oba pa resna kar se zvez tiče...Mi je tudi rekel,da če bi bilo po njegovo bi v življenju ostal samo z eno punco,pa se pač ni izšlo...Enako pa tudi jaz. Noben od naju nikoli ni imel one night standov in že ko vsa začela sva se pogovorila in se odločila da bova delala na tem da bo zveza trajala in da bova MIDVA ostala skupaj.
_n-i-n-a_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _n-i-n-a_ »

jz svojm dragijm zadn tedn šole je hodu obiskavt ses tro n srednjo ku je on že konču.in je bla šošolka k se je z njegovo sestro poznala in pol jih je hudila pozdravljt in jz znjo.in tko sva se zgledla.vuzila pa sm se zvlakm.in tkrt je lihz šošolka mela neke težave in se je slabo počutla smo čakle n železnski in pol sm jih jz tkrt mgla njih klicte z pjačo in tu k je rabla.in tkrt sva se njabl zagledla in tku se je zčelu pisarjnje in te sscene par dni in u roki 1 tedna sva bla že skp srečno zaljubljena še zdej=))))
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Jst sm se iz dolgčasa prjavla na ona-on.com, dodala gor svoj msn naslov in čez par dni me je vpisu kr en tip s čudnim nickom. Najprej sva se sam pozdravla, prašala sm ga, kje je dobu moj msn in to je to. Vsak dan sva se prek msn-ja pozdravla, prašala, kk sva in to je to. Pol sva se pa skoz večkrat pogovarjala, fino mi je blo z njim se pogovarjat, lahko sm mu zaupala vse, on pa men. In tko sva se odločla, da greva na kavo. Te kave ni blo, ker je bla gužva na cesti prot Kranju, kar je ob vikendih res grozn :? Razočarana nism bla ne vem kolk velik, vseen mi pa ni blo. Je pa oblubu, da se bova kmal vidla.
Blo je na silvestrovo, jst in on na msn-ju, se pogovarjava. Prašu me je, kje bom ... sm rekla, da bom doma, ker nimam nikamor za it, pa ne da se mi ... je povedu, da bo on tud doma, ker je zmatran zarad službe. Pa je kr tko na lepem reku, da lh pride do mene, da ne bom sama s familijo, k je vedu, kakšne muke preživljam z njimi. Pa jst najprej :eek: , ker se je kr ponudu, pol pa itak rekla ja, da mi ja nau dolgčas doma. Reku je, da bo pršu okol desetih, pa je zamuju, ker so mel doma družinsko večerjo ... jst sm mu pa okol enajstih pisala, da če ne misl pridt, da sva opravla pa bla bla bla ... tak napadaln sms :oops: (ker sm bla ravn en tedn prej zajebana iz strani nekega tipa in itak nism nobenmu kej preveč vrjela). No, pol je pa poklicu in reku, da je na poti, da nj grem kr tja počakat, kjer sva se zmenla. Sva se dobla na eni avtobusni postaji, na poti do tja sm se skor ubila, ker je tisto noč res drsel. Pride, se usedem v avto in mu rečem, kam mora zavit. Ko prideva do mene, stopva iz avta in se še uradno predstaviva. Prvi filing, k sm ga mela ob njem ... z njemu pa ne bom :D Pa ne zato, ker ne bi bil luštn, ampak zato, k je bil kkšn cm manjši od mene (no ja, je še vedno). Tud on mi je kasnej reku, da sm mu bla tisto noč čudna, ampak ok, sm bla res.
Potem je pa hodu k men skoz večkrat, z izgovori, da je tamalmu igrce nosu. Kasnej mi je priznou, da me je hotu sam čimvečkrat vidt, pa da ni hotu silt vame. In čez kkšn mesc pa pol od novga leta sva pa začela hodt, me je prašu, če bi bla njegova rožica. Prou lepo se je spominjat tega :love:
Uporabniški avatar
ta_miška
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Cerknica

Neprebrana objava Napisal/-a ta_miška »

Midva pa sva se spoznala,ko sem jaz začela hodit vn ob sobotah. Prou na žurko sem šla šele ko sem začela hodt na faks. Prej me enostavno ni zanimalo. No in tako sem hodila vn kakšn mesec z kolegi in kolegicami in enkrat je pršu še on zravn. Na začetku je bilo samo prijateljstvo vendar pa sva se tako dobro ujela, da je počasi prišlo tudi do prvega poljuba. :bussi: Bilo je božansko. Takrat smo jedli ene bombončke in tist bombonček je biu od njega tako sladek, ko mi ga je dau med poljubljanjem, da nikoli potem, ko sem ga sama jedla ni biu. Kar v glavi se mi je vrtelo pa nism nč pila.
No in tako se je začelo, da sva skor 4 mesce po cele noči debatirala v autu dokler ni pršu k nam računalnika popravt. Od takrat naprej pa ne spiva več v avtu ampak v udobni veliki postelji.
Skupaj sva že dobro leto in pol. Obletnico pa mava 11.12.. Določila sva jo takrat, ko je bil najin prvi poljub. Takrat sem mu jaz tud dala eno majhno darilce za Miklavža!

Tega dne ne bom nikoli pozabila in bo vedno v mojem spominu. Velikokrat se pogovarjava predno zaspiva kako nama je blo na začetku in se vsemu smejiva. En drugmu poveva kakšni občutki so bili in kaj nama je bilo najbolj všeč.
Obema pa je bila tako douga zveza prvič in upam, da bo vse tako kot je sedaj.

Ne predstavljam si življena brez moje najdražje ljubezni. Moj mucek mi je vse kar sem rabila in rabim v življenu! :love:
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Jst sem pa mojega na enem žuru kar za roko zgrabila in ga potegnila na plesišče (s podporo močnega prigovarjanja s strani sošolke). Sploh ga nisem poznala, ma mi je bil dober. :twisted: In to je to... Od takrat je minilo že več kot 2,5 let in še kar traja... :)
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Ojej, midva mava pa kr dolgo zgodovino. Pred štirimi leti me je vidu v Šparu v njegovem kraju. Jaz ga nisem vidla. Je pa reku, da se je takoj zalubu, sam ni vedu iz kje sem (doma sem namreč u sosednjem kraju). No, takrat je bil še v zvezi. Letos pozimi (po treh letih in pol) me je vidu na eni novoletni žurki na prostem, ko sem se glih fajn objemala pa lupčkala z mojo sošolko, ki je tudi njegova frendica. Ampak še zmeri ni naredu nič, ker je bil v zvezi. Za novo leto pa nisem ravno vedla kam se dat, mislila sem, da bom šla s frendicam v lj. Spoznala sem novo družbo bla bla bla in oni so rekli, da gredo za novo leto k enmu domov na žurko, pa da naj grem zraven, če se nimam kam dat. Glede na to, da mi frendice ogromn pomenjo ne vem kaj mi je blo, da sm šla s ˝sveže spoznanim folkom˝ nekam bogu iza nogu k enmu na žurko, namesto z njimi v lj. Nisem mela pojma kje je doma, kakšen je folk, a so ˝normalni˝... U glavnem...USODA :D Ugante čigava bajta je bla, pa na čigavo žurko sem priletela :D :D :D Njegovo, itak :D Še zmer je mel punco, ampak jo je pol hmmm... odstranu :twisted: in se opogumu ter mi poslal sms. Uf... upam, da nisem preveč nakladala :oops:
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a chica bella »

Heh moj pa pravi da sm mu bla že všeč, ko sm bla v drugem razredu OŠ in smo meli nek nastop, on me je pa gledu pa takrat je biuv petem razredu... Pol ful let po tem sma pa se začela po telefonu pogovarjat in se je počasi razvilo.... zdej sma skup že tretjič. Tokrat 1leto in 3 mesece :P
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Midva sva se pa spoznala na ircu :D
Rekel je, da je vido neko Foxy lady in si je mislil, kako dober nick ima :D potem me je nekaj gnjavil in me zajebaval, v glavnem - tečen je bil. Potem me je enkrat zatem povabil na žurko za njegov rojstni dan, ampak nisem mogla iti, ker sem glih tisti dan sla na chippendales :D in potem sva nadaljevala pogovore preko MSN in sedaj sva že dobri 2 leti skupaj.

Hvala bogu, da obstaja internet, večno bom hvaležna, da sem spoznala tako supeeeerrr dečka :)
You want me to be something I can never ever be.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Na internetu :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 28. Jul. 2010 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori