One Tree Hill

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

kaj je to podcaste?

drugače pa ja na htv2 najprej o.c., potem pa še oth, vsak dan! :razz:
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

hmmm... kak ti nej razložim... če si gledala 3. sezono je peyton njen oče predlagu nej se nekomu zaupa, ker ji je blo težko ko je zvedla da je posvojena itd. in potem se je ona posnela, kako govori o svojih občutkih itd. in je to objavila na netu (kao). tko da js si predstavlam da se bodo zdej vsi posnel in bodo govoril o tem kaj se jim dogaja, mi bomo pa lahko poslušal :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

A si katera snema Tree Hill? Ali samo pogledate in zbrišete? Ker jaz sem obtičala v ne vem kateri sezoni+še comp se mi je SPET pokvaril in ne morem vlečt dol ničesar. Če bi katera imela...vsaj 3. sezono in naprej...
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

aha, kužim.
drugače se mi je to zdelo ful bolano, da te lahko vsi vidijo na netu in vejo, kaj se s tabo dogaja. ni čudno da se je pojavil tisti frik derek
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

ja ja, sej psycho derek jo je vedno gledu prek njene web camere, poslušu njene podcaste, hodil na njeno myspace stran (http://www.myspace.com/othpeyton)...
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterflychek »

ja js sm gledala one tree hill že neki časa nazaj. zdej pa opažam, da na HTV-ju predvajajo spet 1. sezono.
Uporabniški avatar
Spelc'k
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelc'k »

Bulma napisal/-a:A si katera snema Tree Hill? Ali samo pogledate in zbrišete? Ker jaz sem obtičala v ne vem kateri sezoni+še comp se mi je SPET pokvaril in ne morem vlečt dol ničesar. Če bi katera imela...vsaj 3. sezono in naprej...

Ja seveda, jst mam to vse zapečen da dvd-jih.
Tko da si vse lepo dokumentiram :) Če želiš, ti lahko posodim, oz. zapečem..
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Se vidi, da je spet čas izpitov, saj imam takrat ful veliko vnemo gledat nove nadaljevanke.

One Tree Hill pa me je pozitivno presenetil. Prvi del sem namreč gledala že ful nazaj in se mi je zdel "krneki". Preveč košarke :). Potem ko sem pa na morju na eni Hrvaški TV videla en del 4. sezone me je pa zamikalo gledat. Trenutno me čaka druga sezona.

Al pa ne... Učit se treba! :cool:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Mayikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mayikaaa »

one tree hill mi je ena izmed najboljših nadaljevank ... večino zaradi chad michaela in sophie bush :D drugač pa sem gledla že vse sezone (4. je tazadanja) in je super ... upam da bo še 5 naprej
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

5. sezona bo, vsaj na imdb-ju tko piše, ampk nč pa ne piše kdaj se bo začela ta sezona. pa baje bo not igral K-Fed (od Britney bivši mož) :lol:
Uporabniški avatar
Mayikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mayikaaa »

uu fajn da bo .. spet bom lahko uživala ob gledanju CMM in Sophie :) upam da bo čimhitrej prišla .. on bo igral? :lol: :lol:
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

5. sezona se baje začne šele 2. 1. 2008
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Ashlee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee »

Huh, potem imam še pol leta časa, da pogledam vse 4 sezone, mogoče mi bo pa uspelo :D Sm gledala samo prvi del, pa se mi zdi ok, sam moram najprej O.C. do konca pogledat ...
Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _lady_bird_ »

pa v 5 sezoni naj bi bilo kao ''štiri leta kasneje''

peyton naj bi bla v svetu glasbe, lucas naj bi knjigo izdal, brooke naj bi bla uspešna, nathan pa naj nebi biu uspešen. nekaj v tem stilu.

Uporabniški avatar
_lady_bird_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _lady_bird_ »

Slika

http://www.24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20070823_3104189.php

Bivši mož Britney Spears in oče njenih otrok, bo v popularnem ameriškem šovu odigral precej nenavadno vlogo.

28-letni Kevin Federline, ki se trenutno bori za popolno skrbništvo nad sinovoma Seanom Prestonom in Jaydenom Jamesom, bo v ameriškem hitu 'One Tree Hill' igral pevca, ki pomaga zasvojeni materi dobiti nazaj skrbništvo nad otroki.Kevinovi prijatelji pravijo, da vloge ni zbral naključno. V scenariju je mati opisana kot dobrodušno dekle, ki pa zaradi čustvene labilnosti ni sposobno skrbeti za svoje otroke. Kevinu naj bi se Britney smilila, a je menda odločen da bo sam vzgajal otroke, ker zaradi bizarnih izpadov in divjega življenjskega stila ni zrela za odgovorno mater."Umetnost in realnost se bosta v šovu pomešali. Uboga mati bo prikazana kot simpatično dekle, ki ji ni dovoljeno, da skrbi za svoje otroke. Kevin bo prikazan kot seksi odrešenik, ki bo plemenito rešil vso situacijo!", pravi režiser uspešnice.
Odgovori