hmmm... kak ti nej razložim... če si gledala 3. sezono je peyton njen oče predlagu nej se nekomu zaupa, ker ji je blo težko ko je zvedla da je posvojena itd. in potem se je ona posnela, kako govori o svojih občutkih itd. in je to objavila na netu (kao). tko da js si predstavlam da se bodo zdej vsi posnel in bodo govoril o tem kaj se jim dogaja, mi bomo pa lahko poslušal
A si katera snema Tree Hill? Ali samo pogledate in zbrišete? Ker jaz sem obtičala v ne vem kateri sezoni+še comp se mi je SPET pokvaril in ne morem vlečt dol ničesar. Če bi katera imela...vsaj 3. sezono in naprej...
aha, kužim.
drugače se mi je to zdelo ful bolano, da te lahko vsi vidijo na netu in vejo, kaj se s tabo dogaja. ni čudno da se je pojavil tisti frik derek
ja ja, sej psycho derek jo je vedno gledu prek njene web camere, poslušu njene podcaste, hodil na njeno myspace stran (http://www.myspace.com/othpeyton)...
Bulma napisal/-a:A si katera snema Tree Hill? Ali samo pogledate in zbrišete? Ker jaz sem obtičala v ne vem kateri sezoni+še comp se mi je SPET pokvaril in ne morem vlečt dol ničesar. Če bi katera imela...vsaj 3. sezono in naprej...
Ja seveda, jst mam to vse zapečen da dvd-jih.
Tko da si vse lepo dokumentiram Če želiš, ti lahko posodim, oz. zapečem..
Se vidi, da je spet čas izpitov, saj imam takrat ful veliko vnemo gledat nove nadaljevanke.
One Tree Hill pa me je pozitivno presenetil. Prvi del sem namreč gledala že ful nazaj in se mi je zdel "krneki". Preveč košarke . Potem ko sem pa na morju na eni Hrvaški TV videla en del 4. sezone me je pa zamikalo gledat. Trenutno me čaka druga sezona.
Al pa ne... Učit se treba!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
one tree hill mi je ena izmed najboljših nadaljevank ... večino zaradi chad michaela in sophie bush drugač pa sem gledla že vse sezone (4. je tazadanja) in je super ... upam da bo še 5 naprej
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
Huh, potem imam še pol leta časa, da pogledam vse 4 sezone, mogoče mi bo pa uspelo Sm gledala samo prvi del, pa se mi zdi ok, sam moram najprej O.C. do konca pogledat ...
Bivši mož Britney Spears in oče njenih otrok, bo v popularnem ameriškem šovu odigral precej nenavadno vlogo.
28-letni Kevin Federline, ki se trenutno bori za popolno skrbništvo nad sinovoma Seanom Prestonom in Jaydenom Jamesom, bo v ameriškem hitu 'One Tree Hill' igral pevca, ki pomaga zasvojeni materi dobiti nazaj skrbništvo nad otroki.Kevinovi prijatelji pravijo, da vloge ni zbral naključno. V scenariju je mati opisana kot dobrodušno dekle, ki pa zaradi čustvene labilnosti ni sposobno skrbeti za svoje otroke. Kevinu naj bi se Britney smilila, a je menda odločen da bo sam vzgajal otroke, ker zaradi bizarnih izpadov in divjega življenjskega stila ni zrela za odgovorno mater."Umetnost in realnost se bosta v šovu pomešali. Uboga mati bo prikazana kot simpatično dekle, ki ji ni dovoljeno, da skrbi za svoje otroke. Kevin bo prikazan kot seksi odrešenik, ki bo plemenito rešil vso situacijo!", pravi režiser uspešnice.