Bulma napisal/-a:So bile kul skupine takrat. Ne pa zdajPa poglej in zadeni ali kaj je že tisto bilo. Ko so sami priznani bendi hodili k nam mi pa celi paf doma ped tvjem
Jah...dobri stari časi...
se podpišem pod to.
Jochie napisal/-a:v zgodnji osnovni šoli hazard, marijan smode in agropop, 7 in 8 razred sem bil nor na modern talking.
naj še povem, da smo takrat poslusali popularnih 40 ob ponedeljkih ter stop pops 20 ob petkih. glasbo smo iz radia snemali na kasete, če si imel walkman si bil car.
takrat še ni bilo cd-jev, prvo cd ploščo sem videl pri sosedu, ko sem imel 16-17 let...
kje so tisti časi....
Dagi napisal/-a:Js pa v otroštvu Hajdi, pa Mikija Šarca al kaj je bil že un k je pel Limbo tu, pol pa Pop design, sm bla čist mim ko sm jih še na eni veselici vidla pol, pa Agropop z uno Ti si moj sonček, pa pol kasnej Kelly Family... ke do enga 6. razreda, pol sm se v Bon Jovija zalubla...
Dagi napisal/-a:Js pa v otroštvu Hajdi, pa Mikija Šarca al kaj je bil že un k je pel Limbo tu, pol pa Pop design, sm bla čist mim ko sm jih še na eni veselici vidla pol, pa Agropop z uno Ti si moj sonček, pa pol kasnej Kelly Family... ke do enga 6. razreda, pol sm se v Bon Jovija zalubla...