Prvi spolni odnos --> kje?
-
- Sramežljivka
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
-
- Sramežljivka
Prvič...
Šlo se je za stavo med mano in med mojim ful dobrim kolegom, pa bratrancem od njega. S kolegom sva se stavila, kateri od naju bo stisnil rep med noge. Jaz sem trdila, da bo rep stisnil on, on je trdil, da bom rep stisnila jaz. Na koncu sva pristala na travniku, obdanem z gozdom, sredi noči, na nebu polno svetlečih zvezd, ter sexsala, da je bilo veselo. In oba izgubila stavo
.
Drugače sem sexala v fitnesu, na nakladalki za seno (NORO!), v avtu, v hiši ga ni prostora, kjer nisem sexala, na pralnem in sušilnem stroju, na wc školjki, na tleh v kopalnici, v bani, v tuš kabini, ob drevesu v naravi, sredi travnika, na wc-ju v gostilni, v šotoru, v gorah,... Pač povsod, kjer je vsaj malo udobno in kjer se da zadevo opraviti, kot je treba
.
Šlo se je za stavo med mano in med mojim ful dobrim kolegom, pa bratrancem od njega. S kolegom sva se stavila, kateri od naju bo stisnil rep med noge. Jaz sem trdila, da bo rep stisnil on, on je trdil, da bom rep stisnila jaz. Na koncu sva pristala na travniku, obdanem z gozdom, sredi noči, na nebu polno svetlečih zvezd, ter sexsala, da je bilo veselo. In oba izgubila stavo

Drugače sem sexala v fitnesu, na nakladalki za seno (NORO!), v avtu, v hiši ga ni prostora, kjer nisem sexala, na pralnem in sušilnem stroju, na wc školjki, na tleh v kopalnici, v bani, v tuš kabini, ob drevesu v naravi, sredi travnika, na wc-ju v gostilni, v šotoru, v gorah,... Pač povsod, kjer je vsaj malo udobno in kjer se da zadevo opraviti, kot je treba

Prvič pr men doma k so bli USI doma. Bla zaklenjena, zaščitena , nč krvi pa še zaroletana. Zravn sva pa gledala en dvd Maratonci tečejo častni krog
In pol so me zaslišval ka sm delala s tipm ( takrt še niso vedl de sva skup) v sobi, zaklenjena + zaroletana. Seveda sm rekla de sva gledala grozliuko in da je mogla bit tema

Moj prvi spolni odnos je biu v moje postelji. Rahlo je bolelo, pa tudi malo krvi je blo. Ni blo hudo, bilo je zelo lepo. Bila sva zaščitena s kondomom. Šele po nekaj mesecih sem šla na tabletke. Še vedno sexava ja postelji in ne v gozdu, banji,...ker preprosto ne morva. Vedno je kdo doma in ne bi takrat šla v banjo. Če bo možnost bova tud kdaj to poskusila. Saj imava še dost časa.
Še vedno pa se mi zdi da je najboljš v postelji. Po moje je še najbolj varno.
Še vedno pa se mi zdi da je najboljš v postelji. Po moje je še najbolj varno.