Anxious napisal/-a:Evo zdej pa lah končno rečem: tuki bodoča zdravnica. Pa oblubm da ne bom tečna in zafrustrirana ter se bom trudila pokazati vsaj kanec sočutja
cotkica napisal/-a:Danes sem zvedla, da bom študirala na fakulteti za policijsko varnostne vede. Tako, da bodoči sošolci in sošolke, lahko se prej spoznamo.
Očitno se pa le nisi tako dobro pozanimala za svojo fakulteto, kajti ta že dobro leto ni več FPVV, ampak je FVV - Fakulteta za varnostne vede. Brez tistega policijske varnostne vede. Ta fax nima nobene veze s policijo - to je velika zmota, v kateri marsikdo zivi. Sedaj sicer nekaj prenavljajo programe, ampak s policijo še sedaj fax nima nobene veze!
^^ To pa tud js nism vedla ... Sm pa drugač tud sama lani hotla it to študirat, sam sm pol dala na 2.mesto in mi je blo kr mal žal da nism dala na 1., še zdej se včasih sprašujem če sm nardila prav. Sam ok, zdej je kar je, rajš ne razmišljam o tem, ko me pol sam matra.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
študiram psihologijo, še ne vem, kaj bi bla pol, razmišljala sem o tem, da bi bla psihologinja na gimnaziji al pa bi učila psihologijo. tut kkšne svetovalnice nism izključila.
hja, ampak najprej bo treba študij končat pa diplomirat