Prvi spolni odnos, po kolikšnem času? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Koliko časa sta bila s partnerjem skupaj,ko sta imela prvi spolni odnos?

manj kot 3 mesece
197
61%
4 mesece
46
14%
pol leta
28
9%
več kot pol leta
54
17%

Skupaj glasov: 325

Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Moj je čakal 1,5 mesca. :P
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Midva sva se spoznala...potem sva se dobila na pjački ter se opeljala na Ljubljanski grad ker sem omenila, da me že dolgo ni bilo tam...potem sva se zadej malo crkljala in se menila vse sorte vse o njegovi familiji pa tako...potem je pa kr prišlo do tega...seveda sva izzivala drug drugega...
Uglavnem po 5 dneh...ampak sva potem še 4mesece srala predn sva resno začela...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Jst mislim, da je to od primera primera različno. Ampak se mi pa zdi glupo, da si oba naprimer tega ful želita, pa čakata, ker se jima zdi prekmalu. Pa to, da eni govorijo, da sta šla narazen, ker sta šla prehitro. Se mi zdi, da to ne vpliva na zvezo, če se pač ena dva odločita da seksata že po enem tednu ali pa po enem mescu, pomojem če gresta po tem dogodku ali pred tem dogodkom narazen, da to ni zarad tega, ker sta prehitro, ali prepozno začela s seksom.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
flavia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a flavia »

3 tedne.. lih prav se mi zdi :D
let's talk obout...
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

jst pa se ne spomnem kolko sva čakala :lol: ni pa blo dosti..verjetno manj kot mesec
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Prvi pol leta, drugi en mesec (vsakokrat, ko sva hotla, sva pozabla kondome kupit :D ), tretjega sem pa skor jst čakala, ne on mene... :twisted:
_n-i-n-a_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _n-i-n-a_ »

moj sedanji fant pri 16 letih je čakal pol leta in mu ni žal ker pred tem sva se odelavala z rokami=P
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

LOL pri naju je bolj vprašanje koliko časa sem čakala jaz :lach:
jaz sem namreč šla iz ene veze v to in je bila seveda kar malo kriza in sem naredila prvi korak jaz in sem ga kar naskočila nekje po cca 14 dneh :oops: . No sej ne, da se je kaj veliko branil :lach:

aja in še vedno se veselo kuriva :P
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Jah midva sva sexala po kakšnih treh tednih, mogoče mal manj. Glede na to da je bil sex s prejšnjim bolj polomija sm se pač hotla prepričat kako bo z novim :lol:
Koliko sexava? Skoraj vedno ko sva skupaj. Če je to 2 tedna skupaj, potem vsak dan parkrat :D
MonaLisa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MonaLisa »

Moj prvi in zdejšnji je pa čakov 7 mescov. Je blo za oba prvič. Pa ful lepo..
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in my dreams

Neprebrana objava Napisal/-a ~IsaBella~ »

prvi je čakal dva meseca; z drugim so naju že prvi dan ko sva se spoznala obtožli da sva šla seksat (ampak na samem se lahko tudi samo pogovarjaš ja), v resnici sva pa potem naslednji teden; tretji je bil pa obistvu prijatelj, hja tiste vrste prijatelj...no in tako naprej...ko nimam fanta sem zelo za razne avanture in me boli k**** za vse kaj si mislijo...pa ni tak da bi sam tipi nas izkoriščal, tudi me lahko kakega izkoristimo za svoje želje, potrebe....why not?
svabo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: metropola

Neprebrana objava Napisal/-a svabo »

Jst sm najdlje čaku dva meseca s tem da je bla še nedolžna.Pri zdajšnji pa sm čaku dobr mesc in tud ta je bla nedolžna,mmm.Drgač pa ni problem počakat če ti oseba res neki pomeni in ti ni samo za strest
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

moj je čaku 4 mesce..in se mi je zdel lih idealn čas..
Uporabniški avatar
ta_miška
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Cerknica

Neprebrana objava Napisal/-a ta_miška »

Midva sva se skupaj odločila, ko sva bla skupaj 4 mesece. Oba še nedolžna in sva skupaj spoznavala čare seksa. In jih še vedno - vedno nekaj novega!
Uporabniški avatar
teia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a teia »

Spoznala sva se na novo leto, nekaj dni zatem postala par, prešla na bistvo čez en mesec, mesec dni zatem pa sva šla narazen... 2 leti in pol sva imela vsak svoje življenje, dokler se najini poti nista spet križali. In takrat je bilo noro! Čakala pa sva kak mesec, dokler ni bilo že nevzdržno :oops:
Odgovori