Prvi spolni odnos, po kolikšnem času? [ZT]
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Midva sva se spoznala...potem sva se dobila na pjački ter se opeljala na Ljubljanski grad ker sem omenila, da me že dolgo ni bilo tam...potem sva se zadej malo crkljala in se menila vse sorte vse o njegovi familiji pa tako...potem je pa kr prišlo do tega...seveda sva izzivala drug drugega...
Uglavnem po 5 dneh...ampak sva potem še 4mesece srala predn sva resno začela...
Uglavnem po 5 dneh...ampak sva potem še 4mesece srala predn sva resno začela...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jst mislim, da je to od primera primera različno. Ampak se mi pa zdi glupo, da si oba naprimer tega ful želita, pa čakata, ker se jima zdi prekmalu. Pa to, da eni govorijo, da sta šla narazen, ker sta šla prehitro. Se mi zdi, da to ne vpliva na zvezo, če se pač ena dva odločita da seksata že po enem tednu ali pa po enem mescu, pomojem če gresta po tem dogodku ali pred tem dogodkom narazen, da to ni zarad tega, ker sta prehitro, ali prepozno začela s seksom.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
LOL pri naju je bolj vprašanje koliko časa sem čakala jaz
jaz sem namreč šla iz ene veze v to in je bila seveda kar malo kriza in sem naredila prvi korak jaz in sem ga kar naskočila nekje po cca 14 dneh
. No sej ne, da se je kaj veliko branil
aja in še vedno se veselo kuriva

jaz sem namreč šla iz ene veze v to in je bila seveda kar malo kriza in sem naredila prvi korak jaz in sem ga kar naskočila nekje po cca 14 dneh

aja in še vedno se veselo kuriva

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
- ~IsaBella~
- Sramežljivka
- Kraj: in my dreams
prvi je čakal dva meseca; z drugim so naju že prvi dan ko sva se spoznala obtožli da sva šla seksat (ampak na samem se lahko tudi samo pogovarjaš ja), v resnici sva pa potem naslednji teden; tretji je bil pa obistvu prijatelj, hja tiste vrste prijatelj...no in tako naprej...ko nimam fanta sem zelo za razne avanture in me boli k**** za vse kaj si mislijo...pa ni tak da bi sam tipi nas izkoriščal, tudi me lahko kakega izkoristimo za svoje želje, potrebe....why not?