Men je pa tole vedeževanje kr mal scary ... Ne vem no, ampak prav groza me je ko pomislim da bi mi nekdo napovedal kaj se mi bo zgodilo, sploh če bi zvedla kej hudega, rajš živim lepo v miru iz dneva v dan in se ne obremenjujem s prihodnostjo. Pod nobenim pogojem ne bi želela že vnaprej vedet kaj me čaka. Ne ne, no way. Sicer pa mislim da so res redke take "taprave". V bistvu je itak vsak lahk nek kvazi vedeževalc, sam mal bujno domišljijo je treba met.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
živjo, mene pa zanima glede te vedeževalke iz Brežic, če res zadane kej. Pa če mi lahko katera zaupa številko? Prosim? Al pa če veste še za kakšno dobro vedeževalko na dolenjskem? Hvala
*pupika* napisal/-a:Lubika ni še prepozno Veš kak je. Js vem, da je kvazi vedeževalcev polno. Vem pa tudi za eno, ki je iz okolice Brežic in je reeeeeeeeees dobra. izkušnje večih so to potrdile. In nič ne računa. Kar je tudi prav se mi zdi.
samo neki bi vprašala ..a ta iz Brežic k si jo omenla je že starejša gospa?k js sem slišala za eno iz brežic in je baje ful dobra,čisto vse ugane..mislim pa da živi v bloku..imam občutek da mislima isto, no boma vidle
starejša je Ankica ji je ime. In nič ne računa, pa vse zadane.
Punce, a bi lahko dobila številko od te iz Brežic? Ker je očitno edina v mojem koncu, ki kaj zadene.
Jaz bi šla tudi k tej v Brežice...sam grem šele nasledno soboto dol...sam mislim, da nam mogla kr it iz srečanja k ga mam...
Je katera, da se z menoj pelje pa si vsaj malo delimo stroške?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...