Včeraj sem bila najprej z modrčkom, pač kokoškam pa res ne bom kazala jošk, potem pa je blo tok čebulnih na plaži, da se enostavn nisem mogla upret in sem bla potem zgoraj brez in seveda so se nekatere spokale s plaže ma na moreš no.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel
ja no ...
sej sem se hotla še jaz slečt, da bi videle kaj pomeni bit suh, pa imeti joške , ampak je bila Larči že čist prevelik šok ...
ampak smo pa videle 2 s takimi joški, da sam stoj pa se klanjaj ... svaka čast ... takim bi bilo treba prepovedat nosit zgornji del kopalk, ker bi bil greh sem pa tudi sama včasih kdaj zgoraj brez ... ampak sem preveč sramežljiva
Nikoli se ne sončim zgoraj brez (vsaj do zdaj se nikoli nisem in tudi nimam tega namena) razen na domačem balkonu, pa še to treba kakšno veliko brisačo obesit čez ograjo, ker drugače si itak na razstavi in te vsak lahko vidi s ceste.
Jst sm zgoraj brez, ampak s ene sončim, ker sem ful bela in me že tako sonce hitro opeče, da bi pa še bradaviče svoje nežne nastavljala soncu, a-a, ni šans. Mi je pa fajn bit brez modrca tud, če sam v senci ležim pa berem...
Men je kul zgoraj brez se sončit.. pa tut če nimam tanga kopalk s seboj si še hlačke zavijem v tanga da nimam bele rite pa itak ful sovražim črte tako da me ni sram.. pa tut nimam kaj za pokazat pa kaj pol
jst sm tud kukr je, sicer večalimanj v kopalkah, ampak tud zgorej brez...
se mi je pa lani zgodil da mi je očitno bradavike ful opeklo in zadnje čase mam več ali manj modrc gor, samo če grem v vodo al pa če sm v senci sem brez.