Matura [Združena tema]
barby* napisal/-a:Tudi jaz sem relativno zadovoljna, le da mi pri š4ih!!! predmetih manjka procent ali dva do višje ocene. Zdaj me pa zanima za vplogled. A to sami napišemo prošnjo(verjetno) ali obstajajo kake vloge?
Greš na ric, ti dajo vzorec, napišeš pa oddaš.

Sam pomojem se da tut po pošti poslat, ker bi blo za neljubljančane mal daleč do tja hodit za teh 5 min.
Je treba pa v treh dneh to zrihtat zdej.
Drgač pa glede na količino učenja pr men rezultat soliden, upam, da dobim še kako piko pol po ugovoru, ker mam tut pr ang&geo 1% do višje, pr dojči pa 3%. Bomo vidl če bo kej.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Josephina seveda da bodo
ker res tale maturca sploh ni tak bav-bav, ko vsi strašijo, jaz pač se zdej res nism dost učila, več ali manj zadnji dan, se mi je največ poznalo oz. ostalo od tega, da sem vsa 4 leta kolkr tolk delala sproti v šoli, pač poslušala & zapisovala snov
in ker niso bile neke podrobnosti je šlo fajn, na ustnih pa je bolj sreča kaj dobiš
drugač me pa zanima, kje se izve te kriterije koliko % je za kakšno oceno pri posameznem predmetu?

drugač me pa zanima, kje se izve te kriterije koliko % je za kakšno oceno pri posameznem predmetu?
-
- Kofetarica