Vročinaaaaaaaaaaa

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Vročinaaaaaaaaaaa

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

A se še komu zdi al samo men da je zadnjih par dni nenormalno vroče?

V službi je še dobro ker imamo klimo, ko pa prideš ven ti butne vročina, avto cel dan pakiran na soncu...

Pa šele konc mesca grem na dopust :D :eek:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja res je ja...prihaja toplotni udar. Zaradi podnebnih sprememb seveda. Zato mislim, da je ta tema nepotrebna saj je že odprta ta tema kjer bi lahko seveda nadaljevali.

Pa lahko bi napisala vročina z enim ajem.

:wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

Napisal!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

:oops: oprosti moja napaka...res nisem videla, da si moški :wink: Lahko bi sklepala po avatarju :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

Tigi ti si pa že pravi radar za teme ki so že bile omenjene in so še enkrat.. loosen up :D (pa brez zamere :wink: )
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Tigi napisal/-a:Ja res je ja...prihaja toplotni udar. Zaradi podnebnih sprememb seveda. Zato mislim, da je ta tema nepotrebna saj je že odprta ta tema kjer bi lahko seveda nadaljevali.

Če ti misliš, da je vroče zaradi podnebnih sprememb, potem sta temi res združljivi. :wink:
Jaz se pa spomnim, da je bilo ful vroče tudi leta 1985, tam nekje. In da zadnji dve leti ni bilo več kot par dni vročine, potem je pa cel avgust scalo.
Mene sicer vročina ne moti; sploh ker mi ni treba delat poleti. Mi je všeč, da je poleti res sončno in vroče. Ker se paše ohladiti v kaki bližnji reki in ker paše zvečer iti na pivo brez petih jopic za vsak slučaj.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja tema mogoče res ni zrela za zaklep...
Ker opažam, da je tema pač namenjena splošno o vročini...

Jaz imam rada vročino...samo seveda če imam dovolčj vode ker drugače okoli letim :?
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Men je pa fino k je tko vročeee... Vsaj vem, da je poletje :heiss:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

trenutno me vročina sploh ne moti, ker je niti ne čutim tolk... doma čez dan zaprem vsa okna in žaluzije, tako da se niti ne segreje pretirano, v službi imam pa itak klimo, pa še garažo... malo me skrbi edino za psa, ker ima tolk ene dlake (čeprov je postrižen zdej poleti), da mu je tud pozimi pri munus 10 vroče, kaj šele zdej... ampak kot rečeno, probam obdržat stanovanje maksimalno hladno, kolikor je se seveda brez klime možno, ponoči pa odprem vsa okna in naredim prepih...

sicer pa ko smo že ravno pri tej temi... ne maram preveč poletja... zaradi subjektivnih razlogov :?
The secret of success is consistency of purpose.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Lejla86 napisal/-a:Men je pa fino k je tko vročeee... Vsaj vem, da je poletje :heiss:

Sam res :D ! Jst k sm iz Grčije, kjer je bilo 40°C pršla nazaj v Slovenijo, sem mela nekej dni na seb kr pleten plašč (ko je blo 18°C :P). Drgač je pa to idelana priložnost za bazene& hanging out with friends. I'm lovin' it! :cool:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Mene tut vročina ne moti oz. ravno nasprotno I love it :P ... pa itak mam doma želuzije dol pa še ventilator me hladi, v avtu mam klimo tko, da ni panike, če sem pa zunaj mi pa čist sede, da sonce nažiga :wink: Idealno bi pa blo, da bi lah zdele kje na plaži ležala.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Lejla86 napisal/-a:Men je pa fino k je tko vročeee... Vsaj vem, da je poletje :heiss:

Itak, jaz tud. :) Boljše že kot pa tisti dež skoz pa čez dan pod 20 stopinj, da zmrznem. Edino živalice doma se mi smilijo ko jim je ful vroče skoz. :?

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

super vreme imamo :zustimm:

sej je poletje,naj bo čim več sončka..
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yanc »

Vročina je najboljša ko imaš meter stran osvežujoče morje :) takrat jo obužujem...zdaj pa komaj čakam da se zaprem v prijetno hladno pisarno :)
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Mene pa kar malo moti, sploh zato, ker imam "tiste dneve" pa potem težje prenašam... drugače pa me bolj moti to, da je enkart 30 stopinj, čez dva dni pa kr pade na 20 in sploh ni videt, kot da je poletje. Drugače pa imamo res super vreme ;) sploh če si ob morju, je še toliko lepše :)
Odgovori