1. Je tudi tebe med seksom že kdaj bolelo ali si imela neprijeten, npr. pekoč občutek?
S tem fantom še ne, s prejšnjim večkrat.
2. Ob kakšni priložnosti se je to zgodilo? (Na začetku spolnega odnosa, med njim, ko sta bila sredi najbolj strastne akcije in je še posebej močno pritiskal …)
Ponavadi, če je šlo vse skupaj bolj na silo.
3. Kakšne so bile bolečine?
Kot bi nekaj neprestano udarjalo na mehur ter se drgnilo ob maternični vrat in ga "rezalo".
4. Kaj si naredila?
Ponavadi nič, počakala sem, da je zaključil.
5. Si o tem povedala fantu?
Da, večkrat.
6. Si o tem povedala ginekologu? Kaj je rekel?
Tudi. Dobila sem kremo, ki vlaži stene materničnega vratu, kadar pride do sexa bolj na silooz. če se ne počutiš voljno za sex.
7. Se je takšna bolečina še kdaj ponovila / se še ponavlja?
Z mojim sedanjim fantom teh bolečin še ni bilo.
8. Te je morda bolelo zato, ker si imela vnetje?

Bolečina, ko nisi na volji za sex, nisi dovolj vzburjen, se te jemlje na silo ni niti približno podobna bolečini, ki jo povzroča vnetje jajčnikov (pri vnetju jajčnikov mi ne paše samo doggy style).
9. Kaj si naredila?
Pri vnetju jajčnikov spremeniva pozo, za druge bolečine pa je že dan odgovor.
10. Ali seksaš, ko imaš menstruacijo? Si takrat kaj bolj občutljiva (na bolečine?)
Redno sexam, ko imam menstruacijo. Ponavadi ne sexam le prvi dan, zaradi jajčnikov, ki so precej bolj občutljivi. Bolečin ni, prav tako tudi nisem bolj občutljiva.
11. Je njega že kdaj bolelo?
Da. Kadar sva prevečkrat v enem dnevu

.
12. Kaj sta naredila?
Kadar pride do tega, ponavadi izključiva analni sex, ki mu penis še bolj stiska in si izbereva pozo, kjer sem bolj odprta. Seveda, če je bolečina huda, se odločiva, da bova počakala da se zadeva ohladi.
13. Nam lahko poveš še kaj drugega, povezanega z bolečinami med seksom?
Ko jih je pa kar nekaj in nastanejo v različnih položajih in razpoloženjih:?. Kadar se večkrat ponovi, da se te moški vzame na silo, ko si ti ne želiš, ko nisi dovolj vlažna, ko si podzavesto prepričana v nekaj, kar te muči in mori,... se lahko vse to ponavlja in postane zelo nadležno za žensko. Bolečine materničnega vratu spremlja rdečica in srbenje (podobno kot bi imela sifilis, ko vse skrbi in peče,...), in ko gre ženska opravljati malo potrebo je voda izredno vroča, pekoča in ponavdi jo je zelo malo. Vagina je izredno občutljiva na dotike, izredno neprijetno je nositi tudi tangice ali katerkolli drugo oprijetno oblačilo. Dotik z jezikom prinaša pekočo bolečino, vsak nadalji dotik s prsti ali penisom povzroča neverjetne bolečine (kot bi na vagino dal izredno vroč predmet). Pojavi se tudi močno vnetje, včasih tudi gnojno.
Kadar moški vzame žensko bolj grobo in je le-ta voljna sexa, ponavadi ni dolgotrajnejših posedic, saj je vagina izredno raztegljiva.
Kadar ima moški spolne odnose z žensko, ki ima vnete jajčnike in zaradi tega povečan beli tok, ter tudi močne bolečine v predelu jajčnikov, je dolžnost ženske, da moškemu pove, kako in kaj, ter katera poza bi ji ustrezala oz. če si sploh želi imeti spolni odnos.
Pri menstrualnih bolečinah in krčih ženskam, ki imajo hude težave odsvetujem spolni odnos v prvih 2,3 dnevih, saj nimajo od njega nič, razen še več bolečin.