Kaksna postava vam je vsec?
Aloha napisal/-a:Definitiuno atletska oz športna. Taka, da se vid, da se je nekoč z nečim ukvarju oz še bolš, da se še vedno z nečim ukvarja.
^^ Isto velja zame. Pa normalna postavca mi je tut ql. Sam da ni pretirano suh al pa zavaljen, to me odbija.
Vazn, da se loh skrijm v njegov objem ne pa da se bojim da ga bom polomila al pa da ga sploh objet ne morm.
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
A boo...
Čisto odvisno. Vin Diesel varianta ni slaba spljoh. Ma je odvisno od tipa tudi. So tipi, ki si jih niti slučajno ne morem predstavljati kot suhe in bi zgledali obupni, pa zgledajo čisto okej s postavo, ki jo imajo in obratno. Meni osebno so najbolj nore postave gradbenih delavcev. Čelada, brez majice, v kratkih hlačah. MMMM... Naravne mišice, ki jih ni ne preveč, ne premalo. Ko jih vidim, sem čisto sladka
.
Čisto odvisno. Vin Diesel varianta ni slaba spljoh. Ma je odvisno od tipa tudi. So tipi, ki si jih niti slučajno ne morem predstavljati kot suhe in bi zgledali obupni, pa zgledajo čisto okej s postavo, ki jo imajo in obratno. Meni osebno so najbolj nore postave gradbenih delavcev. Čelada, brez majice, v kratkih hlačah. MMMM... Naravne mišice, ki jih ni ne preveč, ne premalo. Ko jih vidim, sem čisto sladka

normalen do mišičast
drgač so mi pa kolesarji najbolj sexy
Waw, sexy napeto telo!! Drgač pa nimam nč proti tipom z nekaj špeha.. da se mal gneteš
hw.. postava mi niti ni tako zelo pomembna. Ta se lahko skriva za preširokimi oblačili
tk da niti ne veš točn.. Pomembnejši mi je obraz, oči!, usta, potem roke..... 

drgač so mi pa kolesarji najbolj sexy

Waw, sexy napeto telo!! Drgač pa nimam nč proti tipom z nekaj špeha.. da se mal gneteš

peesda letos sm pa čis razočaran nad bodyjem
moja ne vem kako bo sprejela k me bo po sedmih tednih vidla
prej... lepo oz kr dost mišičast, ne preveč
, napet itn, zdj pa špehec, tak mehek sm
pa mal joškice dubu
hehe
no ja, sam da me ma rada
sicer mi je pa pr ženskah ušeč, da so mal bolj mehke
more met bušija, brez tega ne gre
se prav ne maram suhih oz mal manj suhih žensk, more bit za prjet

moja ne vem kako bo sprejela k me bo po sedmih tednih vidla

prej... lepo oz kr dost mišičast, ne preveč

pa mal joškice dubu

no ja, sam da me ma rada

sicer mi je pa pr ženskah ušeč, da so mal bolj mehke

more met bušija, brez tega ne gre

se prav ne maram suhih oz mal manj suhih žensk, more bit za prjet

Men se zdi da je s tem tako, da vsi radi vidjo suhice oz. suhce.. suhim puncam lepo pristajajo krila itd. Če se pa spravita otipavat, je res fajn, da mata mal špehca.. da je mal mehko..
men je sexy, nevem.. da maš kaj za gnesti med rokami no
sm spet ne preveč..
Sm js bom še vedno delala na športni postavi
bl zase kot ne 

Sm js bom še vedno delala na športni postavi

- *lady bug*
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
- ~IsaBella~
- Sramežljivka
- Kraj: in my dreams
Ne vem, a sm že pisala v to temo al ne
No whatever. Men je pa všeč, da majo tipi mal mišic, sam ne tko, da so vsi napihnjeni k bilderji, ampak lepa športna postava.
Ni mi hujšga od rjavga, mišičastga teleščka (tak je moj zdj, k sva iz morja pršla
), tko da ma mal joškic, lepo ritko, lep trebušček...good lord
!

No whatever. Men je pa všeč, da majo tipi mal mišic, sam ne tko, da so vsi napihnjeni k bilderji, ampak lepa športna postava.
Ni mi hujšga od rjavga, mišičastga teleščka (tak je moj zdj, k sva iz morja pršla