k4tk4 napisal/-a:naprim( dons bom zgubla nedolžnost
Sej nebi, ampak moram no ... tele besede so me "nasmejale" ...
k4tk4 napisal/-a:mene pa nekj zanima mi2 s fantom sva že 2x probala pa nama ni rata a je vam naprim( dons bom zgubla nedolžnost in vam je kuj ratal a ste prj s tipam sprobaval pa d ni šlo kuj noter k me res ful zanima k sva 2x probala pa ni šlo????help![]()
Že večkrat je bila beseda tu o tem, npr. v tej temi pomojem že, da je potrebno biti ob prvem (in na začetku vsakem nadaljnem) spolnem odnosu čimbolj sproščen, ne misliti na to "joj dans bova sexala, a nama bo šlo, ga bo lahko dal not a spet ne bo šlo", ker to potem še zmanjšuje možnost za to. Poskrbeti morata, da boš zadosti vlažna, da si oba želita sexa in če sta tadva "pogoja", bo tudi do sproščenosti prišlo lažje.
Še preden ti drugi napišejo, da mi pri 15-ih še nismo razmišljali o tem, ali bo lahko šel "kuj notr" al spet ne, ti povem, da tud če veš, da boš danes zgubila nedolžnost, poskrbi, da ti kasneje ne bo žal, s tem mislim, da si zaželi vsega skupaj in ne pojdi v to kot v eno novo igrico, s katerimi si se še ne tako dolgo nazaj ubadala v peskovniku. Ne jemlji tega kot slabonamerno, samo takšne in podobne besede je bilo in še bo moč prebrati glede na poste (eh, težko razberljive, zdej je pa res vse tko na izi), ki jih pišete.