Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Tinka.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinka. »

Js mam likalnik Ga.ma in sm zelo zadovljna z njim. Je sicer malo dražji ( cc.20.000.-) a vreden svoje cene. ko se speglaš, ni važno kakšno vreme je ti bojo lasje ostali na mestu in se ne bojo nezaželjeno vihali .. res ti ga priporočam.
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

frigga napisal/-a:Eno vprasanje:
jst mam tud cist skodrane in ful goste lase. Ko mi jih je frizerka prvic zlikala, so mi 3 dni ostali popolnoma ravni, zdaj pa, ko si jih likam sama, je prvi dan superca, lasje so cist ravni, ze naslednji dan pa se zacnejo uvijat in kravzlat.

Pri meni je isto, ampak samo zato, ker mi frizerka zravna čiist vsak pramen posebej, sama pa ne morem tok natančno. :D
Let the good times roll.
Tinka.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinka. »

To je problem v pegli.. pr men je blo isto..pol sm si pa kupila profesionalno peglo in zj ni vazn kasn vreme je al pa kok se poležim mi ostanejo raune do naslednjega pranja. :D
marusha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a marusha »

tigy kje si pa kupla coriolissa purple haze? v frizerskem salonu, prek interneta..?
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TiGy »

http://www.lisap.si/index2.html
Na tej strani. Pa mal je kompliciral ker sem fizična oseba in ponavadi ne dobavljajo za take. Ampak se je brat z njimi zmeno in pol je nekod šlo. Stane pa 116€ vijoličen, pink in črn pa 108€.
mateeya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mateeya »

heey
lej tkole je ni likalnika k neb škodu lasem sam js ti svetujm remingtonov likalik k to so najbolši likalniki segreje se u 60 sekundah pa zlika tut ful dobr ni ti treba likat pol doklr si ne operš glave pa še 2x zaščito las ma aja ma pa keramično ploščico js mam tazga in sm fuul zadovolna in dost jih poznam k majo ta likalnik in so zadovolni z njim :)
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

^^ A sem res edina, ki ni zadovoljna z Remingtonom? Sem jih imela že 5. 2 navadna s keramično ploščico, 2 Sleek & Curl in še tanovejšega z neko čudno prevleko. :? Ta zadnji je bil najslabši do sedaj. Pri ostalih vseh (!) pa se je ploščica začela krušiti. Nikoli več! Zdaj sem kupila Ga.Ma ( po dolgem pogovoru s frizerko ) in je res naboljši doslej. :cool: Ne zamenjam.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

js mam keramični likalnik od philipsa in je ful uredu. bil je pa tam okoli 50 €.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

kul
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

jst sm mela prej od philipsa-železn...
zdej mam pa nouga od cerastyle, kupila sm ga pr frizerki, je pa keramičen in sm ful ful zadovolna,dala sm pa 50 €..za zaščito mam pa loreala Hot glatt..a pozna kera izdelk za zaščito las pri likanju od kake firme,ki ne testira na živalih?
Free your mind...
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Sigurno ma tak izdelek Tigi, ampak ne vem kako je s testiranjem na živalih...
...
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Moj je pa star ene 13 let, sem ga dobila, ko so jih komaj pri frizerjih imel, še zmerej dela, ful dobr, res kvaliteten, pa ogromn, pomoje ma mal mn k eno kilo :) ampak ne vem zdle kera firma je, vem samo, da se je tekrt samo pr frizerjih dobu.
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinkica* »

no js mam tak slab likalnik( bil je zlo poceni) in sm pač šla k frizerki da bi mi mal svetovala kirga si nei naročim. in je prvič rekla da tle cena nima nobenga pomena in da ni važno kje ga kupiš in da so pač vsi isti, ne glede na ceno. pol še jo pa jst mal bol sprašujem, pa ji rečem da un moj res nič ne prime in da je bil res grozno poceni, pol je pa rekla: malo denarja malo muzike!
2x mi je povedla drugače tk da zdej res sploh nevem več.najprej reče da so vsi isti(ne glede na ceno), pol pa ravno obratno. zdej nevem al se mi sploh splača naročit novega oz. dražjega. :roll:

aja pa še to: rekla je da bi mogla met js čist tak ozek/majhen ravnilec, ker si z večjim nebi mogla ravnati las, ker imam prekratke (tk na paž sm postrižena, mal nižje brade). a ma kira večji krajše lase pa si jih z večjim sploh ne more ravnat, ali to nima vpliva. js mam svoj likalnik mal večji pa velikost niti nima pomena. je pa res, da je ta, ki sem ga gledala pri frizerki malo večji.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

MiLLy napisal/-a:Sigurno ma tak izdelek Tigi, ampak ne vem kako je s testiranjem na živalih...

evo,sm našla tigi je na seznamu etičnih izdelkov..se pravi,da ne testirajo na živalih..hvala!
Free your mind...
suzanicca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suzanicca »

živjo,
jaz imam gama likalnik že šest let,in sem zelo zadovoljna,
veliko hodim v tujino na frizerske sejme,in zaenkrat še nisem videla boljši likalnik,priporočam vam da plačate malo več,in veliko več boste zadovoljne.
vsaki moji prijateljici,ko sem enkrat zlikala lase,so bile šokirane,kako lepo likalnik zlika lase,in sem tudi morala vsaki naročiti po en likalnik,
tako da res če imate možnost kupite samo ta likalnik ne bo vam žal nikoli.
Odgovori