The Sims
Kaj ne gre? Ne razumem te
Na igrco The Sims 2 gredo vsi dodatki, k so pač narjeni za to igro. So pa našteti na prejšnji strani. Če pa mislš dodatne stvari iz teh strani, k so tud na prejšnji strani, k jih objavljajo fani Simsov, potem morš pa narest mapco Downloads in jih tja not odrarat oz. odzipat (ker so v večini v .zip oz. .rar formatu). Ta mapca pa ne sme bit v Program Files, ampak v My documents/EA Games/The Sims 2/Downloads . A si to misnla?

-
- Sramežljivka
- Kraj: radLje
Ti tko nardiš, kokr sm jst napisala zgorej in potem to pač igraš v igri to ... se prav, če si snameš iz neta en kavš, ga najdeš tm, k maš pohištvo/kavče ... teli predmeti, k niso od Maxisa, majo zravn eno zvezdico in se takoj ve, kaj je že v igri in kaj ne. Teh predmetov pa ti, ko jih zloudaš, ne morš odpret, ker rabš za to posebn program. Samo morš bit pozorna na to, da če maš samo Simse, brez dodatkov, da loudaš pač opremo samo za Simse in ne za Simse in recmo Universitiy skup, ker ti pol ne bo delval.
Imam probleme pri instaliranju dodatkov
Ravno se trudim instalirat Sims 2 in vse dodatke in mam probleme pri instaliranju dodatkov (university, nightlife, open for business, family fun stuff).
Prvo sem instalirala Sims 2 in potem takoj University in na koncu instalacije od University rece da se mora nekaj update-at in da moram vstavit CD4 od Sims 2. Ampak ko dam not CD4 in kliknem ok se vedno kaze da morm not dat CD4.
Ce preprosto prekinem namestitev se igra avtomatsko zbrise, ce pa zaprem instalacijo z ctrl+alt+del pa ne deluje.
Ma kdo izkusnje s tem?
Prvo sem instalirala Sims 2 in potem takoj University in na koncu instalacije od University rece da se mora nekaj update-at in da moram vstavit CD4 od Sims 2. Ampak ko dam not CD4 in kliknem ok se vedno kaze da morm not dat CD4.
Ce preprosto prekinem namestitev se igra avtomatsko zbrise, ce pa zaprem instalacijo z ctrl+alt+del pa ne deluje.
Ma kdo izkusnje s tem?
jagodka85 napisal/-a:možno, da je to to.
kobilica, ka pa če bi probala ne vem, kak drug dodatek gor dat? da vidš, če ti bo šlo. ker kasnej ni treba nobenga cd-ja not dat, ko pač enkrat pogleda, da je updejtan vse skup.
sem že ful dodatkov probala pa vedno isto...verjetno je to problem, da so skopirani, ja...žal