The Sims

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Kaj ne gre? Ne razumem te :? Na igrco The Sims 2 gredo vsi dodatki, k so pač narjeni za to igro. So pa našteti na prejšnji strani. Če pa mislš dodatne stvari iz teh strani, k so tud na prejšnji strani, k jih objavljajo fani Simsov, potem morš pa narest mapco Downloads in jih tja not odrarat oz. odzipat (ker so v večini v .zip oz. .rar formatu). Ta mapca pa ne sme bit v Program Files, ampak v My documents/EA Games/The Sims 2/Downloads . A si to misnla?
. Dorischie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: radLje

Neprebrana objava Napisal/-a . Dorischie »

mmm.. misla sm tist link.. k lahk dodajaš hiše, pohištvo..pač to ne.. in ahaa.. torej mapo nardim.. pa tam not.. aha.. sam k ne zazna ..kao nwm.. naredi da je neznana datoteka in je ne gre odpret.. a to ..če npr. vzameš nek kos pohištva..da not u tisto mapo ne.. pol pa ko to gradiš.. kaj pa potem?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ti tko nardiš, kokr sm jst napisala zgorej in potem to pač igraš v igri to ... se prav, če si snameš iz neta en kavš, ga najdeš tm, k maš pohištvo/kavče ... teli predmeti, k niso od Maxisa, majo zravn eno zvezdico in se takoj ve, kaj je že v igri in kaj ne. Teh predmetov pa ti, ko jih zloudaš, ne morš odpret, ker rabš za to posebn program. Samo morš bit pozorna na to, da če maš samo Simse, brez dodatkov, da loudaš pač opremo samo za Simse in ne za Simse in recmo Universitiy skup, ker ti pol ne bo delval.
Uporabniški avatar
kobilica
Sramežljivka
Sramežljivka

Imam probleme pri instaliranju dodatkov

Neprebrana objava Napisal/-a kobilica »

Ravno se trudim instalirat Sims 2 in vse dodatke in mam probleme pri instaliranju dodatkov (university, nightlife, open for business, family fun stuff).

Prvo sem instalirala Sims 2 in potem takoj University in na koncu instalacije od University rece da se mora nekaj update-at in da moram vstavit CD4 od Sims 2. Ampak ko dam not CD4 in kliknem ok se vedno kaze da morm not dat CD4.
Ce preprosto prekinem namestitev se igra avtomatsko zbrise, ce pa zaprem instalacijo z ctrl+alt+del pa ne deluje.

Ma kdo izkusnje s tem?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja, mora prevert, če so simsi do konca updejtani. A maš skopirane simse? Mogoče je to problem ... jst s tem nimam izkušenj, ker mi vse normalno inštalira.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

ja jaz mam iste probleme...noče se inštalirat :( in najbrž je res problem v skopiranih cdjih, vsaj pri meni.
to infinity and beyond!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

možno, da je to to.

kobilica, ka pa če bi probala ne vem, kak drug dodatek gor dat? da vidš, če ti bo šlo. ker kasnej ni treba nobenga cd-ja not dat, ko pač enkrat pogleda, da je updejtan vse skup.
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

Poskuste začasno onesposobit nerota oz. če imate kakšen program za presnemavanje.

Jagodka, a ti kupuješ originalne simse drgač? :cool:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja, sm bla tok neumna, da mam Sims 2, Sims 2 Seasons in Sims 2 - Glamour life originial :D Ostalo mam zapečen. Važn, da mi deluje :P
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Heh, jst mam pa enko use simse & dodatke ORIGINAL :razz:

Na škatlicah se pa samo še prah nabira .. nostalgija .. koliko sem tega preigrala :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Dobr je :gut: A si kej registrirala kode :D
Uporabniški avatar
kobilica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kobilica »

jagodka85 napisal/-a:možno, da je to to.

kobilica, ka pa če bi probala ne vem, kak drug dodatek gor dat? da vidš, če ti bo šlo. ker kasnej ni treba nobenga cd-ja not dat, ko pač enkrat pogleda, da je updejtan vse skup.

sem že ful dodatkov probala pa vedno isto...verjetno je to problem, da so skopirani, ja...žal :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Sam ne vem no, ker eni majo vse zapečen, pa jim normalno dela. Moj tip si je vse iz neta snel in mu deluje. Ne vem, kje je pol problem.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Njaboljša moja igrica! Že dolg je nism igrala :D
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

jagodka85 napisal/-a:Sam ne vem no, ker eni majo vse zapečen, pa jim normalno dela. Moj tip si je vse iz neta snel in mu deluje. Ne vem, kje je pol problem.

Sam moraš znat scrackat ane :(
Odgovori