Myspace
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Končn sm si še jst en myspace nrdila
http://www.myspace.com/skoldobsessive
Glede teh filmčkov pa se dajo uredit na kaki strani, ko ma te myspace tools pa to...pa se vse tam sestavi, pa se potem samo koda nalepi na spletno stran
http://www.myspace.com/skoldobsessive
Glede teh filmčkov pa se dajo uredit na kaki strani, ko ma te myspace tools pa to...pa se vse tam sestavi, pa se potem samo koda nalepi na spletno stran

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
- Sramežljivka
verjetno je v kodi za layout tudi koda, da se ti prijateljev ne pokaže. probi zamenjat layout ali pa vsaj najti tisti delček kode, ki preprečuje pogled prjatljev in ga izbristati. najlažje je da na kaki od teh strani najdeš kje se jih zbriše oz. kodo za to in ta delček izbrišeš v kodi za layout. upam da nisem prezakompliciran razložila
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
- Sramežljivka
- Kraj: neznano :)
-
- Sramežljivka
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
Evo še moj... sicer sem se prijavila že pred časom, ampak sem ga zdaj malo "uredila"
www.myspace.com/eroneia

www.myspace.com/eroneia
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
- Sramežljivka
- Kraj: neznano :)
*Lil`Kitty* napisal/-a:Ve kdo, kako se zbriše iz kode tisti del, ki je reklamni in se pojavlja med tekstom na strani ali pa v levem zgornjem kotu? Če kdo to obvlada...
www.mygen.co.uk
s tem editorjem se da vse "zakriti"
-
- Sramežljivka
Transformer napisal/-a:*Lil`Kitty* napisal/-a:Ve kdo, kako se zbriše iz kode tisti del, ki je reklamni in se pojavlja med tekstom na strani ali pa v levem zgornjem kotu? Če kdo to obvlada...
www.mygen.co.uk
s tem editorjem se da vse "zakriti"
Sem prečekirala zadevo, ampak ni videti, da bi bile kakšne kode v zvezi z reklamnimi okvirčki - kako jih odstraniti... Obstaja samo možnost zakriti npr. contact table, extended network in te stvari, jaz pa bi rada zbrisala iz profila moteče reklamne okvirčke z oglaševanjem strani, kjer ponujajo layoute itd. ter reklamne linke pod tekstom v section About me.
-
- Cosmopsiho
mam nekaj težav z urejanjem profila.. a ve kdo kam in katero kodo je treba kopirati, da se pod mojo sliko pojavi kakšen avatar ali pa napis, skratka karkoli... če veste kaj mislim. Kodo je treba kopirat v caption?? Ni mi jasno niti katero kodo, ker tiste štiri, ki so, ko klikneš na poljuben avatar na photobucket strani, niso namenjene temu, ker se avatar pod sliko ne prikaže.
Tamala_mrha napisal/-a:mam nekaj težav z urejanjem profila.. a ve kdo kam in katero kodo je treba kopirati, da se pod mojo sliko pojavi kakšen avatar ali pa napis, skratka karkoli... če veste kaj mislim. Kodo je treba kopirat v caption?? Ni mi jasno niti katero kodo, ker tiste štiri, ki so, ko klikneš na poljuben avatar na photobucket strani, niso namenjene temu, ker se avatar pod sliko ne prikaže.
Na photobucket izbereš HTML Tag kodo in jo kopiraš v CAPTION. More delat.
-
- Cosmopsiho
sem naredila točno tako pa še vedno ne dela.
EDIT: zdaj dela, ampak sem rešila na drug način

EDIT: zdaj dela, ampak sem rešila na drug način

Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 05. Jan. 2008 17:11, skupaj popravljeno 1 krat.
*Lil`Kitty* napisal/-a:Ve kdo, kako se zbriše iz kode tisti del, ki je reklamni in se pojavlja med tekstom na strani ali pa v levem zgornjem kotu? Če kdo to obvlada...
Zbrisat moras pravi del kode, ampak za to moras malo poznat html in ko poznas osnove html kod, ni tezko ugotovit, kateri del je reklamni. Ce rabis pomoc, mi pisi na zs in lahko ti pomagam.