s fotrom se razumeva razn včasih mi gre na živce s kkšnimi zvoki(začne oponašat novinarje al pa reklame...)sam razumemo se pa dobro
(*zmeDena* ZS maŠ)

)

z nim se res lah zajebavam..lah mu use povem ( no sj tut mami lah sma ati je pač ati 
 )..mi smo itq ena taka familja da res velik cajta skupi prežvimo, kosiu vedno jemo skupi, večerjamo skupi..skupi hodmo na obiske..use delamo skupi...si ne prestavlam da bi se moja dva ločla..se mata še zmeri tko rada k pred 20 leti 
..jez enbi mogla ne brez enga ne brez druzga, čeprou s emi učas zdi da mama tija useen mal rajš k pa mami.. 
 sam sta pa oba najbolša.. 

Čeprov je zadnje čase mal tečkan - ga daje druga puberteta, ampak sem še vedno njegova punca 
 Mojadva sta tud ločena pa neki časa se nisem razumela ne z mami ne z atijem, sam odkar sem "iz" pubertete, se ful štekava. Mu lahko vse povem, v bistvu me on še predn mu js kej povem skapira, da kej ni vredu al pa da se z mano kej "čudnga" dogaja. Je res ful vredu oseba, ki mi zna vedno pomagat in me vedno posluša, pa vse bi naredu zame 
 Ga mam res nenormalno rada in bi mi blo ful hudo, če bi ga zgubila.
  ne morm se drugač izrazit. enkrat se neki štekama pa se pogovarjama pa to, včasih pa se še slišat ne morma. zdei se pa nisma čula že kaka 2 mesca(čeprav živimo komi 5 km narazen). očitno mu je popolnoma vseeno za vse, js pa tut nebom hodla k njemu sama od sebe, ker bi se najbrž spodoblo da se fotr mal pozanima kako je z njegovim otrokom pa vsaj pokliče kako sm.če mu pa ni do tega, pol pa tut prav 

)Moj oči je profesionalc na področju strojništva, in vse kar se tiče od avtov do motorjev in tehnologije. Razn računalniki mu se ne grejo čist gladko  
  Sm njegova hčerkica..itaq. 
   Je ful vredu oseba in ve zelo veliko o financah in poslih...(zato se bl v tej smeri pogovarjava).
 ..Sva si kr dost podobna zato se tud dokaj razumeva.