orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

A pa to maste unga iz reklame al kkšnega boljšega, ker un men tko grozno ropota
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cat85 »

Jaz sem pa čeraj dobila informacije od enga fizioterapevta, da je baje orbitrek "smrt" za kolena.. Baje je še slabš ko laufanje. Jaz pa sem skoz misla da je orbitrek boljša izbira kot pa tek pa sobno kolo :?
A ma kera kake bolj natančne informacije glede tega slučajno.. Nisem mela pol več časa kaj več vprašat glede tega..
Sem pa kr dost na orbitreku, mam pa probleme s koleni, tak da če to drži bom očitno mogla nehat se tak rekreirat :(
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

No jaz sem po dolgem času spet malo obrisala prah z njega in sem vsak dan gor. Najprej sem mislila hodit tečt, pa nimam časa :? tako da se malo potim ponovno na orbiju :lach:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bubble* »

jaz pa že kakšne tri tedne redno 'gonim' orbitrek približno trikrat na teden. ponavadi zdržim 20 min ( :oops: ), ampak ne vem, če mi glih pomaga.. :?
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Jaz sem ga maximalno gonila 30 minutk in naredila 12km,.. zdej pa sem malo zmanjšala na 15minutk in 6km. Mi je več kot dovolj, zaenkrat :lach:. Jaz sem si prvič z njim full izoblikovala telo in shujšala 10kg,... res pa je da sem takrat res pazila kaj in koliko pojem. Letos ponavljam vajo upam, da bom potem ohranila ta ritem in način.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
moi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a moi »

Pri nas doma mamo orbitrek že kak let, pa sm bla v tem času jst največ gor (ati ga je kupu za mami, pa ne vem če je bla 3x gor :wink: )

kak mesc al dva mi je ratval gor bit vsak dan, al pa vsak drug če je le šlo (30-40 min). potem se mi je pa zagravžal bit v zaprti sobi in sem rajš prešaltala na tek v naravi...in je milijonkrat bolš.

se mi pa zdi, da je orbitrek bolši kt sobno kolo, ke ne sediš na tistem delu telesa, ki je potreben najbolšga treninga (ta zadna :D ). mi jo je pa v tem času, ko sm športala z orbitekom vsaj za mejčken zmanjšat. :gut:
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

jaz gonim orbitrek od marca, 3x-5x na teden po 25-35 min. pa sem se tudi malce naveličala sobe in sem se odločila da začnem teči. morem priznati, da sem bila prepričana, da imam kar nekaj kondicije in da bom brez problema za začetek tekla saj 15 min. sem bila kar malo razočarana! kondicije je veliko man, ampak sem pa opazila, da diham laže in bolj enakomerno. tako, da se zdaj mučim s tekom. :D orbija pa zavrtim ob slabem vremenu.
A moment on your lips, forever on your hips!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz začnem jutri z orbitrekom pa me zanima kolikokrat na teden in kolio časa je najbolje
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
moi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a moi »

nefertit napisal/-a:jaz gonim orbitrek od marca, 3x-5x na teden po 25-35 min. pa sem se tudi malce naveličala sobe in sem se odločila da začnem teči. morem priznati, da sem bila prepričana, da imam kar nekaj kondicije in da bom brez problema za začetek tekla saj 15 min. sem bila kar malo razočarana! kondicije je veliko man, ampak sem pa opazila, da diham laže in bolj enakomerno. tako, da se zdaj mučim s tekom. :D orbija pa zavrtim ob slabem vremenu.

želim ti obilo volje in veliko zabave pri teku! v spodbudo ti pa naj povem da je men ratal s tekom utrdit telo in dobit veliko kondicije...pa še eno manjšo cifro hlač! :D fsm
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

Mene zdj neki s tem uporom na orbitreku pa steprju zanima. Pač... k smt ole temo brala, sm nekak dojela k ste nekje zapisale da nej si da ena stopnjo upora na manj, da bo bolj aerobna vadba, a ne? Al sm narobe dojela?
Ker pač, men se zdi, da če bi mela na stopnji ne vem... recmo 6,7,8 / 8 da je to pa že kr napor in morš bl met moči pa gnat zadevo in bl delajo mišice. Se prav, če jz nočm mišic ker načrtno krepit in delat sam na golem rekreiranju z močno željo po ''topljenju celulita'' :D (valda z ustrezno prehrano,ddd :) ) naj dam na nižji upor, da bom sam bolj lahkotno laufala in večkrat pognala orbija?
Tenkju babnce!
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

jemina napisal/-a:Jz začnem jutri z orbitrekom pa me zanima kolikokrat na teden in kolio časa je najbolje

jaz ga zgonim vsak dan, minute pa odvisno, kolko mi zapaše, se pa trudim da je (po večini) okrog 30 minut. pol pa kombiniram. 2x po 25 minut (recimo zjutraj na tešče, pa pol proti večeru), al pa 30 pa 25, odvisno.
če ma kdo kaki predlog, se priporočam :)
aja, pa za te stopnje, jaz mam samo tisti "gumb", pa plus pa minus, pa lahko obračam, nimam pa pojma, na kateri stopnji je :gruebel:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

nefertit napisal/-a:jaz gonim orbitrek od marca, 3x-5x na teden po 25-35 min. pa sem se tudi malce naveličala sobe in sem se odločila da začnem teči. morem priznati, da sem bila prepričana, da imam kar nekaj kondicije in da bom brez problema za začetek tekla saj 15 min. sem bila kar malo razočarana! kondicije je veliko man, ampak sem pa opazila, da diham laže in bolj enakomerno. tako, da se zdaj mučim s tekom. :D orbija pa zavrtim ob slabem vremenu.

Različne mišice uporabljaš, verjetno pri teku tudi nekatere, ki niso "sodelovale" pri orbireku
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Super je orbitrek...gledaš tv zraven in sploh neveš kdaj mine pou ure. Meni je prav všeč ker tako vsaj kej telovadim ker vn tečt ne bi šla sigurno:)
Uporabniški avatar
*zmeDena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: grosupLje

Neprebrana objava Napisal/-a *zmeDena* »

ja mi mamo orbiTrek..sei je kul ja k res en opaziš gdai mine čas..sm shujšat sam od njega ni šans da ti raTa..morš še pazit kai ješ pa to..pa še kei druzga telovadit..orbitrek sam ej sam tko za ..kondicijo..pomoje..pa še to ni lih kondicija za moje pojme..pač mal rekreacije.u dneuni sobi..pred tevejem.. :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

~NIA~ napisal/-a:orbitrek je obešalnik za 40000 sit :) usaj pr nas doma

Prodaš? :D
Odgovori