Niti pod razno! Ne, nič se ne skrivam ali kaj podobnega, ampak res mi ni jasno, kako je to lahko komu seksi, lol. Mislm, men je čist vseeno, sam dokler meni ni treba tega počet.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Ne ne ne in še enkrat ne...! Če je nekaj na tem svetu kar ne prenesem je umazanija! Sej ne da more bit vedno vse počtimano pa pospravljeno pr meni doma- delam na tem da teden bo ampak se mazat z drekom pa lulat v hlače? A vi veste kolk bakterij pa tega je gor? pa d se bom šla pol s tem mazat? pa sej se ne čudm d majo ljudje vse možno bolezni! Odločno nasprotujem in morda bo to edina stvar pri kareti nebom strpna in jo dopuščala. Nadvse nagravžno!
ja menj je to tud fuj...sam tolk za informacijo...da je urin ena izmed najbolj sterilnih tekočin...pa še en podatek...na sejmih, k je una hrana uni snacki na mizi...no so naredil analizo v nemčiji in so najdli sedem različnih vrst urina na tisti hrani...hahahah
Bi pa hotla, da me tip polula, če bi me naprimer meduza pičla...baje ful olajša bolečine....
pol so te pa narobi učil...sterilno je sterilno...al kaj...definicija velja za vse...seveda, če je človek zdrav in če ledvice delajo tko kt bi mogle...drgač pa urin še zmeri ni rajc zame...sam, če to folku paše naj lulajo po seb pa po unim k jim paše kolkr hočjo...