Samoporjavitvena krema
- *nAughTykA*
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
¤nina¤ napisal/-a:Men tut niso te kreme kul, sam sem pa ful bela drgač in pol mi je prou nerodn se oblečt v kopalke ker kar odseva od menepa me zanima kaj bi se zgodl če bi šla v solarij čeprav sem bela? al bi bla rdeča, al nič, al kaj? a katera ve?
Rdeča ne bi bla, morala bi ga večkrat po malem obiskati, da bi se poznal učinek. Sicer sama tudi nisem nevem kak rjava, sem se pa letos že od maja začela sončit po malo, in sem že kar lepo rjava. Pa še nisem bila na morju

Fight for your right!!
mikena77 napisal/-a:¤nina¤ napisal/-a:Men tut niso te kreme kul, sam sem pa ful bela drgač in pol mi je prou nerodn se oblečt v kopalke ker kar odseva od menepa me zanima kaj bi se zgodl če bi šla v solarij čeprav sem bela? al bi bla rdeča, al nič, al kaj? a katera ve?
Rdeča ne bi bla, morala bi ga večkrat po malem obiskati, da bi se poznal učinek. Sicer sama tudi nisem nevem kak rjava, sem se pa letos že od maja začela sončit po malo, in sem že kar lepo rjava. Pa še nisem bila na morju
aha, bom probala mogoče, hvala

- super_shine
- Komunikatorka
jst mam pa od garnierja - summer body al neki podobnga - k je tak losjon, in sicer za svetlo do srednjo kožo (pa nism lih čiis bela drgač) in moram reč, da sem zlo zadovolna, ker se ravno prav pozna pa do zdej še nisem mela kšnih flekov na obleki (ker tko je blo recimo po uni od dm-ove znamke, k se je pa za moje pojme tut preveč poznala)
ENO VPRAŠANJE za tiste, ki uporabljate samoporjavitveno od Dior-ja... zadnjič sem to kremo kupila prvič, jo preiskusla na nogah, pa sem bila ponekod vseeno lisasta (sem verjela, da ne bom, glede na to kako hvaljen je ta izdelek
). Pred uporabo sem naredila peeling... se mi pa zdi, da je krema precej gosta in nemazljiva in je mogoče zato nisem nanesla enakomerno.
Zanima me, kako to kremo ve uporabljate, se mogoče pred nanašanjem namažete s kakim navadnim lotionom, da se potem lepše maže? Zdaj grem na morje in res ne bi rada zasrala s to barvo
Kakšen nasvet mogoče?

jas sem za začetek probala NIVEO in sem pol tudi ostala pri njej. no brala sem na formih kak se po samoporjavitvenih kremah delajo fleki pa ono pa to. da pač ni vredu. pa sem tvegala. no vglavnem. Prvič sem si kupila od NIVEE sun touch pa ni blo nobenih flekov pa vonj ni bil nevem kak moteč. sicer mi je bil malo preveč oranžen odtenek pa dobro. no zdaj pa sem probala še od NIVEE summer beauti za svetlejšo polt .. pa mi je full všeč. nobenih flekov, ne smrdi, koža je res navlažena, pa koža ma fuul lepi lesk, pa otenek je tudi ql. taq da priporočam NIVEO sumer beauti