Dostikrat mi ful sede, sploh zadnje čase... Sem morala kar ukazat tipu, ker on je drugače tak nežen do mene. Meni pa prav agresivnost paše.
Drugače pa nasplošno, kar se tiče tega- če sta oba za, zakaj pa ne...
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
zakaj pa ne grob sex... oz. malo bolj divji, spet grob (kašni grobi prijemi in to ne) edino to mal bo wild hiter sex in premetavanje iz ene poze v drugo, al pa izmenjavanje... 10 sec licking and 10 sec sex uf to sede
ma se strinjam ja...kak je volja...včasih imam rada da me bolj stisne in da je res divje..sam drugače pa mam rada nežno in počasi da se res čuti vse to....no kak kdo
Mi 2 skori "ne znava" nežno. Tudi če je začetek nežn, nama potem obema paše bolj grobo. Raje pustimo stat kolikokrat me je potem bolela muca, ma po 1 noči je vse ok spet.
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
Men je pa fino da me pof*uka tako kot se zagre tisto nežnost bolj malo prakticerava
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
jp, grob sex zna bit veliko bolši kot pa tista romantika, pa rečte kar čte
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Me ne moti, če je grob. Ene plišaste roza lisice sem dobila ravno od njega za rojstni dan, čeprav sva jih prakticirala le dvakrat. Sicer pa mam raje tipa, ki prime brez zadržkov kje, ne pa kak mevžast, da ne ve, če te sme kje prijeti...