Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
Mami je izvedela po 20-tih minutah, ker sem po zmenku prišla v slaščičarno, v kateri me je čakala, čisto preveč sijoča, srečna in zaljubljena. Verjetno pa je že prej opazila, da se nekaj plete (sklepala je pa lahko po telefonskem računu in drastičnem povečanju časa, ki sem ga preživela za računalnikom

).
Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?
Mami ga je spoznala po dveh dneh (v petek zvečer sva začela "hoditi", v nedeljo zvečer pa ga je spoznala, ker bi morala priti po mene ob 21h, pa je prišla prej - pripeljala jo je prijateljica, ker se je mami pokvaril avto. Aja, pa moj lubek

se je najprej predstavil tej mamini prijateljici, ker je pač mislil, da je moja mama (malo je bil zmeden

); no, potem pa je še spoznal mojo mamo. Drugim članom naše družine pa sem ga prestavila po mesecu ali dveh.
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
On je najprej spoznal mojo mamo. S tem, da so starši hodili na isto srednjo šolo, in so se oni (na videz) poznali že prej. Njegov bratec in moj bratranec pa sta skupaj hodila v vrtec.