no saj je odvisno od velikosti... sam pa nevem kako moram biti jaz...ali leživa, al on stoji...itd. To je finta je, da ga spraviš noter pa da ti gre na bruhanje..al pa da sploh ne gre noter..kot da se naredi blokada pri grlu.
Ena poza za to je da ti ležiš na hrbtu in nagneš glavo nazaj, on pa kleči pri tvoji glavi (upam, da si znaš predstavljat). Tako imaš lepo sproščeno grlo in je lažje. Ko ti bo šlo, boš pa tako ali tako lahko v vseh položajih.
Drugače so mi pa poljubi po oralnem seksu zelo seksi... Jih zelo rada prejemam in tudi dajem. In mojega prav nič ne moti.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Ni se nama problem poljubljat po oralnem zadovoljevanju. Imava fetiš, da potem, ko me dobro oralno zadovolji, ko ji pridem v usta, se strastno zaliževa s spermo, oziroma izmenjujeva spermo med usti, dokler je ne zmanjka
evo, pa sm doživela zadnjič enkrat, da se je tip prav umakno ko sem mu hotla lupčka dat.. Je rek kao, da sm ful žleht.. Pa sem ga pol vseeno zagrabla, pa mu stisnala enga
ni nobene ovire za kiss after good sex še rajca mene in njo k ji obliznem prste od mokre mucke ps. tisk k sm pa gor prebral... oblizovanje eden drugega s spermo... da nom bruhu
Snow flake napisal/-a:Mene to nič ne moti, sej pri oralnem sva itak vedno prej oba stuširana in niti on po tem še nikoli ni odvrnil mojega poljuba niti jaz ne njegovega.
ja, pr nama je tut ful na nivoju to.. nevem, men je všeč, njemu pa zlo paše