No sj pol sm ugotovila, da res mi nimamo objavljenih rezultatov. Hvala vseeno. Ampak je res žalostno, da za nas teh rezultatov ni. Kot da smo manj vredni. sem prov jezna na njih.
Ne ne da ste manj vredni..eh to tak in tak ne...ampak mislim, da je razlog to, da vaso maturo popravljajo le na solah, kjer ste jo delali...Nasa matura pa se posilja v LJ..mislim da je nekaj v zvezi s tem..
Rezultati POM so tut na internetu če je šola vam to omogočla. Naši so rekli da je s tem preveč dela in da nam tega ne bodo zrihtal. Drugač sem pa nardila, slovenščino sem imela 4+1, pedagogiko 4, praksa+zagovor 4, angleščino pa 2 Mi je kar odleglo, končno sem rešena.
Pik pa ne rabim(za letos) ker grem šele drugo leto naprej
¤MiSsY¤ napisal/-a:Kdaj so pa znane omejitve pa to - oz. kdaj se vpise na fakulteto ??? jz to nič nevem, pa sploh nevem koga naj še vprašam....
nam so na informativnem povedali, da morjo fakultete najkasneje do 25.7. sporočit vsem, če so sprejeti v prvem krogu al ne. tko da takrat se najbrš tud zve kakšne so omejitve. kdaj točno se pa začne vpis ne vem (mislm, da se enkrat konc julija), vem sam to, da traja do 18.8. sam jst upam, da bom kej prej opravla s tem.