Prvi spolni odnos, po kolikšnem času? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Koliko časa sta bila s partnerjem skupaj,ko sta imela prvi spolni odnos?

manj kot 3 mesece
197
61%
4 mesece
46
14%
pol leta
28
9%
več kot pol leta
54
17%

Skupaj glasov: 325

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

koliko so čakali preden so prišli do bistva? meni se pa ne zdi spolni odnos bistvo zveze. tud nimam občutka, da bi s fantom čakala na prihod ''bistva''. itak gre vse po vrsti... najprej lubčki pa preseravanje u avtu, tivolju, oralni, itd. ... seks pa po 7 mescih :) ja, zame je bil prvi. jst zanj ne. ampak ni bil neučakan, sva šla lepo počasi. kmal bo 3 leta wiii :love:

ste kdaj ve čakale nanj?
**princess**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **princess** »

do bistva je prišel po 1 mesecu in pol, pri 16 in sva še vedno skupaj......... :eek:
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

hehe

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

recimo da je z nekaterimi dobro počakat kak mesec druge pa pofukat takoj..cist odvisno od osebe in obeh strani kaj si zelita
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

um. s fantom sem izgubila nedolžnost in name je čakal skoraj 2 meseca.. vesela sem, da me ni silil in zgodilo se je spontano. poznam pa par, kjer je fant moral čakati kar 8 mesecev, vendar sta zdaj skupaj že 2 leti in jima gre super.. ;) jaz osebno do poroke ne bi nikoli čakala, kajti živimo le enkrat in ko še ne seksaš ne veš kaj zamujaš.. in ne veš, ali je dobro ali ne. zato moraš probati. ko pa probaš, pa vidiš da je suuuper.. ;)
wanna fuck.. now!. *
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

s zdajsnjim tipom: seks pred vezo (le ta ni bila v načrtu :D )

Kljub temu sva skupaj ze vec kot leto in pol (kar se mi zdi enormno za moj in njegov vihrav temperament, prezaposlenost ter neresnost :wink: )... Mava se super, tko da se lahk dobra veza razvije prav iz seksa. :flamingdev:

Včasih razmišljam, da bi če bi seenkrat začela resno zvezo s kom, bi ga pustila, da nekaj časa čaka... :P
Prav pa se mi zdi, da svoje fante "pustijo čakati" dekleta, ki še niso pripravljena na seks, ali če niso 100% prepričane, da jih njihov tip nima le za to.. :?

Poznam par, začela sta hodit ko sta bila oba stara 15-sošolca (oba še nedolzna)... Skup sta bila skoraj 3 leta, pa nista seksala... Ko sta vezo končala je tista punca začela z novim tipom hodit kakšen mesec po tem, in mu dala ze po dveh tednih... Mislim, da pač mora bit neka fizična privlacnost med dvema osebama, in da je telesni stik fuull pomemben.

Sama ne bi čakala do poroke ker mi je to nesmiselno, in se v prihodnosti niti ne vidim poročeno...
Nimam pa nič proti takim, ki se držjo slogana; Na roke do poroke.
:lol:
Uporabniški avatar
Furija
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Furija »

Midva sma počakala kr pol leta, ker je bil pač moj prvi. Pravim MIDVA , ker sem bila pobudnica bol jaz kot pa on :D pa mi je blo tud všeč tak, da sm pač sama odločla, kdaj bo in če bo kej :wink:
sicer sm mela pol še enga tipa, pr kateram sm hotla pohitet s tem in sm dajala kr preveč znakov, tk da je bil revček pol čist preč in je bila cela stvar katastrofa :cry:
tk da lepo počasi, pa zihr je bolš!
Alina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a Alina21 »

Z mojim prvim sva sexala po 3 mesecih, s sedanjim pa po 3 dneh :love:
(sicer sva bla prej prijatelja).... :gut:
Meni namreč sex ful pomeni in če čutim, da je oseba tega vredna, pol ne čakam dolgo.
Rory
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rory »

Prvi je počakal eno leto, samo itak ni blo možnosti da bi prej, ker je bila to zveza na daljavo.
Drugi pa je počakal 2 tedna.
Lilulicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Lilulicious »

men je fajn da moški in punce zavlačujemo s sexom da vidimo če nas ima samo za položit.. no tako sem jaz čakala..in moj zdajšni je čakal da sva se oba prepričala potem pa sva po dveh tednih se posexala ko luda :lol:

Drugače pa:

1.fant je čakal eno leto (stara sem bila 15)
2.fant je čakal nekaj tednov
3zdajšni fant pa 2tedna :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Mah...jaz poznam pa mnogo folka,ki so prvo seksali,pa šele potem začeli hoditi skupaj.
Zdaj,kar se mene tiče mi ni panike počakati na pravi moment.Samo da bi pa punca zdaj me vsakič zavrnila,ko bi kaj hotel bi pa se mi valjda čudno zdelo in bi se pogovoril z njo.Ne vem kje je fora tega,da drug drugega matrata,če je energija in flaw...da bi zdaj to ustavljal.
Jaz ne vem kaj želi ženska s tem povedati,da ti pol leta ne da?Saj v bistvu ti ne da ona...ampak daš ti njej!To je itak simbioza.Kako bi izpadlo,da bi jaz rekel...ej sorry srce saj je vse v redu, ampak pač ne bom ga namočil vate še pol leta,da vidim koliko ti je do mene.Mislim,da bi me samo čudno pogledala in mi rekla,da sem prtegnjen. :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
fatima
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a fatima »

Moj čaka že 14 mescev, sej ne da jst ne bi hotla, sva že probavala (zame je prvi) in ful boli. Drgač pa ni čist brez - sej je že napisano kaj vse se da delat brez sexsa....vsaj vem da me ma ful rad, kr me ne sili ker ve kak boli...drgač pa vsak dan bolj napredujeva :D
Uporabniški avatar
Sexy_back
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy_back »

Moj tip je čaku 3 mesce pa pou...pa bi še vedno čaku sam jst nism več zdržala :D
Blondes have more fun
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Luna »

moj dragi je cakal 4 mesece ker sem bila takrat se devicka :razz: ampak sm se potem sprasevala zakaj sm cakala tok dolg ce je to tooooook dobr :D
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *LittleBug* »

Kakšn naslov:kako dougo so čakali,da so prišli do bistva :) to zame splloh ni bistvo zveze!Nevem sam jz bi si ga na tvojm mestu uzela čist na izi,če te ma rd te bo že počaku!!
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bouhamala »

Ta prvi me je "čaku" skor 9 mescou, mojmu najdražjemu pa se nisem mogla upreti sem kr doug ustrajala (tm okol3 mesce) pol pa me je premamilo in sem se mu predala, je tko seksi, ko se dans spomnm kok me je skos razmetaval ko sva kam šla, ampak se nisem spozabla.......mal je čaku zato pa je blo pol tok slajš.
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
Odgovori