..
kaj pa glede preveč vlaknin in slabše absorbcije?

Kosmo_s_Kjem napisal/-a:Industrija kosmičev živi od vas punce.![]()
![]()
OT: sm prebral..in kao vegetarjanstvo..če se katera "ukvarja" s tem, menda ti primankuje vitamina B12 (se nahaja samo v živilih živalskega izvora), plus to da tak način prehranjevanja vsebuje dosti teh vlaknin ki lahko v velikih količinah zmanšajo absorbcijo vitaminov npr. betakarotena. ...če to ni res pričakujem kak protiargument.. (VEM da je dost offtopic, ampak samo tko..sm napisu v iskalnik vegetarjanstvo in vse možno brez Jja z Jjem z Ejem..pa nič).
LP!

Jem pa ponavadi kakšen jogurt, kos kruha s skuto, sadje, eurokrem, mleko s kosmiči...kar mi pač zapaše. Probam pa da je čimbolj zdravo(ok eurokrem lih ni, sam pustmo to
).
notri si dam neke tropske kosmiče z maarnt oreščki pa narežem si kako nektarino/breskvo al pa zdej k so maline, maline..al pa borovnice al pa neki tazga.. Mela sem obdobje, ko sem jedla ananas za zajtrk pa zraven kake riževe vaflje z marmelado marelčno..Včasih si skuham proseno kašo z bananami al pa z jabolčno čežano al pa mlečni gres s kakavom..prisegam tut na skuhane ovsene kosmiče z banano ali suhimi slivami in vročim mlekom...kuhani zajtrki so zakon!