Victoria's secret

Novosti, trendi...
Odgovori
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

meni so ful všeč stvari od victoria's secret. a tuki v sloveniji ni nobene trgovine kjer bi meli kej od te znamke?pa italiji?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Joj bejbike, brez zamere, sam zdej ste pa že smotane. Postavljate vedno ena in ista vprašanja, na katera je že 100 odgovorov v tej temi, pa še kar...
Brez zamere - ampak čisto VSE odgovore dobite tudi na spletni strani. Če odprete spletno stran, imate spodaj vse - store locator, request a catalogue, blabla... in čisto vsak link od teh ki ga kliknete ima potem ob strani še kup menijev - frequently asked questions, kako naročiti katalog, kako kupovati itd itd....VSE - mislim bolj nazorno in jasno res ne bi moglo biti napisano.
In tudi kar se tiče trgovin, je lepo napisano, angleško pa verjetno znate večinoma vse.

"Victoria’s Secret is a division of Limited Brands. We sell directly to the public through our catalogue and our own retail shops as retailers, not wholesalers. We do not franchise nor do we appoint agents to represent us or assign boundaries or territories for distribution."

Torej, VS ne operira s franšizami, ker verjemite, miljon podjetnikov je verjetno že imelo idejo odpreti franšize oz. delno uvažati.
Sicer sem pa naročila nekaj zadev, nekaj ni bilo na zalogi pa so mi poslali pol naročenega, čakam pošiljko (s kartice so mi trgali samo tisto, kar so mi poslali), pa bom potem povedala, kako je s finančne in ostalih plati :)

In ja, ne morte verjet, KATALOG POŠLJEJO ZASTONJ :lol:
Tamek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb

Neprebrana objava Napisal/-a Tamek »

matr če ne znam izpolnit :) :D :D :D :D tist ka je rumeno ne vem kaj naj vpišem ..... LOL jaz hehe
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LubLana*

Neprebrana objava Napisal/-a *ž@bic@* »

js sm pa prejšn tedn dubla katalog :cool: :D in sm čiiist happy :lol:
Tamek
Sramežljivka
Sramežljivka

*ž@bic@* napisal/-a:js sm pa prejšn tedn dubla katalog :cool: :D in sm čiiist happy :lol:

:box:
hehe :P jaz bi tudi pa ne gre :)
Zadnjič spremenil Tamek, dne 04. Jul. 2007 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamek
Sramežljivka
Sramežljivka

no sej je šlo zdaj :) full dobre stvarce imajo, sam mene je mal strah naročit k bog ve kake cifre majo
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

No tkole...kot sem obljubila - zdej vse vem in bom napisala :)

Torej, naročila sem par stvari z internetne strani, 14. junija. In sicer sandale, brazilke (3 v paketu) pa dva topa. Vse skupaj je prišlo 103 dolarjev plus poštnina 27 dolarjev. Ker niso imeli vsega na zalogi, sem najprej dobila paket s čevlji in hlačkami, dveh majčk pa še ne. Za ta paket (prispel je 3.7.) sem plačala še 35 evrov, majčke sem pa dobila danes, nič ni bilo za plačat.
Torej končna vsota za vse znaša 130 evrov.
S kvaliteto sem več kot zadovoljna, sploh v sandale sem se zaljubila, topka sta ful luštna in iz kvalitenega materiala.
Velikosti so prave (imam medium za obleke in 38, torej 7,5 za čevlje).
Se mi zdi, da sploh ni prišlo toliko drago, ker vsaj čevlji so ponavadi tukaj tako dragi, da tisti, ki so všeč meni niso pod 100 evrov :)

No, če vas zanima še kaj kar vprašajte :)

lp
Tamek
Sramežljivka
Sramežljivka

pa te nič ni bilo "strah" glede številk / čevlji mislim.... ?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Ma veš kako, itak da ne moreš biti 100%, samo sem rekla, bom probala, pa bom videla. Včasih se pač zmotiš, no tukaj je bilo pa vse ok, tako da vem za drugič.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

VS glossi so fenomenalni :cool: .
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Meni pa kar nehajo pošiljat katalog. :gruebel: Že enkrat lani al predlani sem se naročila, dobila ene 3 al 4 kataloge in potem so mi kar nehali pošiljat. In potem sem se letos spet naročila in se je ponovila ista zgodba. Katalogov kar ni več. A se še keri podobno dogaja? :?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Tiavanna napisal/-a:Meni pa kar nehajo pošiljat katalog. :gruebel: Že enkrat lani al predlani sem se naročila, dobila ene 3 al 4 kataloge in potem so mi kar nehali pošiljat. In potem sem se letos spet naročila in se je ponovila ista zgodba. Katalogov kar ni več. A se še keri podobno dogaja? :?

hm...a pa si kj naročila iz teh katalogov? mogoče ne pošiljajo če nikol nič ne naročiš... če pa si pa pojma nimam...
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

Tiavanna napisal/-a:Meni pa kar nehajo pošiljat katalog. :gruebel: Že enkrat lani al predlani sem se naročila, dobila ene 3 al 4 kataloge in potem so mi kar nehali pošiljat. In potem sem se letos spet naročila in se je ponovila ista zgodba. Katalogov kar ni več. A se še keri podobno dogaja? :?

meni se je tudi to zgodilo... sm prvič naročila in sm sobila 2 al 3, potem pa nič več in sem potem še 3x naknadno naročila pa tut nič... nesramneži :twisted:
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

Za naročilo kataloga Victoria's secret, moram vnesti item number, vendar ne znam, kako do te cifre??? I need help!!!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Naroči tukaj http://www2.victoriassecret.com/html/custsrvc/request/

pa spusti US state pa te scene, pojdi do Country pa izberi Slo.

lp
Odgovori