Sm vedla, da je ta preklemana kontracepcija, prsežem, da jo sovražim iz dna duše.

Se opravičijem za izpad
Ja lahko je, lahko pa da ni. Mene bolj kot vse ostalo moti to, da pol ene, ki res nimajo pojma pol nekaj napišejo, se po možnosti zmotijo al pa si kr zmislijo in se delajo pametne. Pa ne izpostavljam nobenega tukaj, pač nasploh govorim (sem že v ostalih temah opazla). Pol pa še katera kakšen "dober nasvet" resno vzame in lahko ma pol še večje probleme.wantyka napisal/-a:ampak lahk ji pa pomagamo.... lahko je čist kaka taka banalna stvar zarad katere se ne splača h zdravniku....al bo pa vsaj prbližno vedla kaj lahko pričakuje...zato pa je forum...tak kot npr: kontracepcija ...tut o tem lahk govoriš z zdravnikom/ginekologom...pa ravno tako debatiramo med sabo
drgač pa slabosti...meni so se pojavljale ko sm končala dieto....nekak se je telo navadlo na druge stvari....
al pa se mi pojavi ko premalo jem ali pijem....
Zdravnik bi rekel(za začetek) tole:choco.cat napisal/-a:Jaz ne razumem zakaj je tu cela debata sem in tja-če ma katera problem, naj gre k zdravniku (zato pa jih imamo), tu ji ziher noben ne bo mogel točno povedat kaj je z njo narobe.
ded napisal/-a:Pravilna prehrana in telesna aktivnost delata cudeze.