zanimiva tema ja... drugače pa ni ravno najboljše če je fant prevelik zate. mam dokaze(pr nam ati&mami) če je tudi prevelik ga ne moreš lepo objeti in poljubiti in pa že skoraj malo na prstih stati. plešeš pa tudi težje imam pa tudi izkušnje(prijetelj)
moj je pa 30cm večji od mene pa me niti ne mot. pravjo, d se sploh ne opaz k sva oba bl skinny... men ne bi blo všeč d bi bil tip manjši od mene, to bi me gotov motil... stvar okusa...
Rajši vidim, da je fant nekje moje višine (samo so vedno višji, ker sem precej majhna). Da me ne boli vrat, ko se lupčkam. Fantov, manjših kot jaz, skoraj ni, me pa ne bi motilo.
Mene bi motilo,da je ženska večja kot jaz...bi do izraza prišel kompleks manjvrednosti.Imam eno frendico ki ima meter devetdeset skoraj,pa vedno, ko me objame mi je čuden občutek.Kot,da me en velikan ženskega spola objemaPa še počutim se kot,da zviška name gleda
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ryu10kyu napisal/-a:Mene bi motilo,da je ženska večja kot jaz...bi do izraza prišel kompleks manjvrednosti.Imam eno frendico ki ima meter devetdeset skoraj,pa vedno, ko me objame mi je čuden občutek.Kot,da me en velikan ženskega spola objemaPa še počutim se kot,da zviška name gleda
Aaaa Čuj, je ta tvoja frendica lušna Dej to mal predstavi Prot men je majhna