z mojim prvim in še vedno sedanjim swa po dobrih 8-ih mesecih...in mi ni žov k swa čakala tok cajta...
do poroke se mi zdi kar tko mav čudno, ne vem, d si ne želiš sexa do takt pa se vzdržuješ...teško no...tko uno, par let....dobr, sej kokr kermu paše...
z mojim prvim sva po 4ih mesecih...z zdajšnjim...če lhko tku rečm pa še nisva...skupi mutiva pa 7 mesecow...greva bl n izi...on ne da ful neke pobude...jst bi...on pa si uzame cejt moja prjatlca pa je bla sz fantom dve leti pa nista...njen ni blo do tga...
sam do poroke čakt...sej ql...tisti ku si tu želi...sam jst ne bi zdržala...ku useeno mislm d morš prej tipa spoznt tudi med rjuhami...
ok, očitn bom rekord podrla... midva sma z mojim prvim (in zdajšnjim) bla skup že mal več k eno leto...bla sm pač mal bl sramežljive sorte, in on ni nič težil al pa silil v mene..je reku, da bi še počaku, če bi blo treba
men se tudi zdi,da nima smisla čakat do poroke,ker boš potem lahko razočarana.če je želja se temu najbrž ne moreš upret,vsaj jaz. je pa res,da te lahko tisti,ki hoče takoj samo izkoristi,pri tistem,ki pa čaka je bolj verjetno,da je resen.
Jst svojemu nisem "dala" 3 mesce pa pol (stara sm bla 18 let in še nism bla dolžna:)).
Tamala_181, jst sm tud mela namen, da najman pol leta ne bo nič hehe:))) tolk o tem...
Hej punce, vem da to ne spada v to temo, sam a se vm zdi, da je v julijskem Cosmotu blo mal too much reklam? Povejte svoje mnenje v forumu Cosmopolitan.si - Cosmo reklame.
en mesec in pol... je bila želja prevelika, da bi še čakala in čuvala nedolžnost čakati do poroke pa se mi zdi brezveze kr moreš partnerja spoznati v vseh pogledih in je dobro da veš že pred poroko če se tudi v spolnosti ujemata kot je treba.
Od tega ko sva začela "uradno" hodit,....mislim, da kakšnih slabih 10 dni po tistem In danes mi ni nič žal, še sva skupaj. Kar pa se tiče poroke pa vsega tega,...ne vem, če keri paše, naj pač ne sexa. Sama zase vem, da ne bi mogla počakat.