Prvi spolni odnos, po kolikšnem času? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Koliko časa sta bila s partnerjem skupaj,ko sta imela prvi spolni odnos?

manj kot 3 mesece
197
61%
4 mesece
46
14%
pol leta
28
9%
več kot pol leta
54
17%

Skupaj glasov: 325

Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Drugače pa jaz preprosto ne morem in ne želim čakati, ko sem zaljubljena. Če mi je partner všeč in si ga želim, ne vem zakaj bi se matrala.

Glede na to sem pri prvem čakala 2 meseca, pri drugem mesec in pol, pri sedanjem pa samo še dobre 3 tedne... Kaj hočemo... Želja je bila prevelika :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

kok dolg so čakal da so pršl do bistva?
torej je seks bistvo zveze? :D :D
kokr vam paše..
Moj sedanji fant je bil moj prvi, čakal je na "Bistvo" dobrih 10mesecev ;) Zdj se pa postavte na glavo..
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

s prvim sva do "bistva" pršla po enem mescu, z zdejšnim sva do tega pršla pa po 16 mescih :oops: nisva hotla hitet, pol so pršle ene težave in sva mela pavzo, pol je mel on eno operacijo in zarad tega nisva mogla, pol sva spet use nazaj na noge postavlala v najini zvezi, zdj sva pa tm, kjer bi lh bla že en let nazaj :D ni mi žou, da sm tok čakala, sm saj zvedla, da ni z mano sam zarad tega, ker bi drgač že pobegnu, če bi blo treba tok časa čakat ;)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

1.)7 mesecev (16)
2.)5 dni (17)
3.) še nisva (20)

S sedanjim sva se odločila da ne bova hitro skočila med rjuhe. In oba uživava v vsakem dotiku in napredujeva reeeees počasi.Pač obema odgovarja. Za seks bom mela še celo življenje, in če sem bila brez njega 2 leti bom pa še eno leto ali pač nekaj mesecev.Je potem slajše.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

3 mesece... sam pr nama je blo mal čudn, k sva use skp začela kot ff s sexom :)

Haha poznam pa primer moje sestrične stare 27 let, prav tako njen tip... in kr sta se v cerkvi spoznala, sta se odločila, da bosta čakala do poroke. Njuna zveza pa traja že 7 let! :eek: Pa oba sta tko rečen devici.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Midva sva zvezo začela s tem :oops: , potem sva imela eno daljšo pavzo (in vmes oba drugega partnerja), zdaj pa sva spet skupaj in je moral čakati 2 meseca.
Ne zato, ker si jaz ne bi želela, ampak ker sem ga hotela dati na nekakšen preizkus - če bi hotel samo sex, bi ga v tem času lahko poiskal drugje...
Margott°°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Margott°° »

Midva sva po treh mescih, blo je tud za oba prvič...

Ne poznam nobenga ki bi "prakticiral" abstinenco, sem pa par dni nazaj na 24ur.com prebrala da je adriana lima ("pogosta gostja moških mokrih sanj") pri svojih 26-ih (al kolk jih že ma) še vedno devica, in seveda - bo čakala do poroke... Če je pa to dejansko res pa... ve sam ona :)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Z mojim prvim in edinim (do zdaj) sva čakala 8 mesecev in 8 dni. :) Sicer je stvar postala že skoraj nevzdržna :wink:, ampak okoliščine so naredile svoje. Ni mi žal, da sva čakala (za nekatere) tako dolgo. :)
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a rEbEcCa »

Midva sva se spoznala, bila prijatelja ene 14 dni, začela hodit in potem po 14 dneh je dobu mojo nedolžnost. Nikol si nism misla, da bom prvič tako hitro se komu predala. Ampak vrjetno sem vedla, da je pravi, ker sma še zdaj skupi. :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Bistvo, haha. Seks mi dost pomen, gotou pa ne bistva zveze.

Drgač pa je prvi čaku dobra dva mesca (je biu prvi nasploh), čeprou sm vedno nekak domnevala, da bo trajal velik dlje (pa še to bi blo prej, če me ne bi blo mal strah kako bo ispadl) in sm sama sebe (in njega) presenetla. :P

Ta drugi (polovični mu js pravm :D ) ne vem kok je "čaku", kr sva neki bluzila in se kurla, pa umes skregala, pa spet bla kao frenda, bla, bla, bla, k sva pa končno pršla do tega, je biu pa tak polom, da se ga ne dotaknem več. Sploh.

Za tretjiga se sploh ne spomnem, vem pa, da se ni čis nč načaku, zame je blo clo mal prehit, ampak sm nekak usen popustila, kr je znou postat grozn sitn, k ni blo po njegovo (sploh kadar je hotu seks). Mnja, vem. :?

Četrti pa ni čaku nč. In mi je žou za to. :|
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *lady bug* »

Ijoj...moj se je pa kr namučo. Čakal je 11 mesecev. Pa nisva kaj zamudla s tem ko sma tak dovg čakala :D Je zato zaj tolk slajše :hearts: Moj prvi in edini drugač.
Uporabniški avatar
plamen
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a plamen »

Moj prvi je čakal en mesec ta drugi pa 14 dni!

Če pa nekomu paše čakat do poroke pa naj čaka mene ne moti! :)
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala_181 »

hm,..z mojim (prvi & edini do zdj) sva bla skupi po 10 dneh..še zdej ne vem kako mu je ratal mene tok hitr prepričat u to..sm skos misnla da drgač bo prvi čaku najmn ene 2 mesca.. pol pa po 10 dneh.. ;) sam se je splačal :d
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

moj prvi in do zdaj edini je čakal 7 mesecev :) in mi ni čist nič žal da sva čakala, čeprav je večina okrog mene s tem opravla že po parih tednih zveze, ali pa še preden se je sploh kaj začelo. meni je bilo pa prav fino tko kot je blo :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

plamen napisal/-a:Če pa nekomu paše čakat do poroke pa naj čaka mene ne moti! :)

Mene tudi ne, samo jaz ne bom :lach: .

Moj je čakal en mesec, prej sem bila pa neresna deklica in smo hopacopa takoj opravili... (smajli z mešanico tega: :D in tega: :roll: )
Odgovori