chiqqa napisal/-a:drgač pa, itaq ..a ni bol dol hrano kupt k majo še kune in je vsecenej?
Hm... To pa sploh ni res, vsaj kokr smo mi lani hodili v trgovino in na tržnico. Cene majo nabite do konca.

chiqqa napisal/-a:ah, že tko bomo čist napokani..zdej sma še dilema al bit na komot pa z 2 avti it al z enim pa se mau garderobi odpovedat pa pršparat.. any ideas?
drgač pa začnem dost kr lepo na kupčk stvari prnašat pol pa na kozmota čekriat če sm še kej pozabla hehe
(ful nevem, a nej vzmamem kšne douge rokave al ne?)
chiqqa napisal/-a:sam si ne predstavlam d si kr kuhaš tm k doma lol
Aloha napisal/-a:Huh, kaj to use vlačte sabo na dopust ... K tkole berem, se mi zdi, kda greste sam jest dol, use ostalo je tko mal za zravn.![]()
Mi nismo nikol nč tacga sabo vozil, razn kšnih sprotnih drobnarij, k se jih mogoče na Hrvaškem ne dobi, pa kej za pit pa mal za prgriznt, če se je dl cajta fural. Zarad tistih par kun, k jih bom dol več dala, me pa ja ne bo pobral. Sej grem na dopust z namenom uživancije, ne pa da bom šparala pa preračunavala usak evro/kuno/kerokol-valuto-pač. Kr nekih blaznih razlik sigurno ni.
Sploh pa js na morju oz dopustu tok mal jem, da je čis usen, če nč sabo ne uzamem.