Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

metuljčica* napisal/-a:Daril se ne vrača. Če se gre za stvari, ki ti jih je PODARIL (ne posodil), mu jaz na tvojem mestu ne bi vračala, še sploh po tem, kako se je obnašal do tebe.
Jih raje vržem proč.

ja sej, kaj da jih bo pol drugi dal? :roll: joj te deci ej :roll:

jst bi čist tko nardila kot je rekla linnka..rečeš da si jih že stran vrgla in to je to...nevem pa zakaj bi vračala ruto ki ti jo je njegova matka kupla?!sej ti je ni on kupu!te rute pa sploh nebi vrnla iz samga principa, bi jo rajš v smeti zabrisala.
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cReAmY »

ja..pa se napisu je pa ne pozabi na mamimo ruto..KRNEKI.. k ma zdej raj uno 19 letno ocitno..on dvomim d bi se spomnu na to ruto (kos blaga ubistvu k sm ga rabla zraven obleke maturantske k sm z njim plesala)
ja ja res ne bom hodla do lj sam zrd tega...ful je tecn.skos po mailu..pa da mu naj sporocim kdaj in kje po e-mailu...HALO?
Zadnjič spremenil cReAmY, dne 05. Jul. 2007 0:16, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

veš kaj, ti mu kar lepo napiš, da maš trenutno zlo zabit urnik in da nimaš niti najmanjšega časa hodt v ljubljano, sploh ne zaradtakih bedarij, ker je to zate izguba časa.napiš mu še, da boš že pršla ko boš mela čas in da mu boš že sporočila, do takrat pa naj lepo mirno počaka in naj ti ne zabasuje mejlboxa z njegovimi ponavaljajočimi se sporočili.
in če tko morijo zarad rute (sploh pa tale mtka je čist :stupid: očitno), mu jo pač vrni in na mejl tudi dopiši, da naj ne skrbi, da bo dobil ruto nazaj, ker itak v vsakem primeru ti tko al tko sploh ni bla ušeč in si samo rabla nekej za maturanca..hvala ker ste jo kupili, da ni blo treba meni :wink:

očitno se on dela norca iz tebe, nared pa še ti enga velllzga norca iz njega :wink:

nč ga prosit, nč mu jokcat...samo trdna morš bit in mu morš kontre dajat!tle ni več bogi/boga...tle se gre že za tvoj ponos...al ga po celi črti izignoriraš, al mu jih pa zabijaš nazaj in že dost hmal bo ugutovu da ti nč ne more in bo odnehu.
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sje sm mu napisala neki tazga zdle ja...pa ce se kaj zeli? sm mu pa še js vrgla vn eno crno posodo k je odromala v bratovo sobo...JA njegova mama je pa itak mal cudna. Bi lhk sinu vsaj povedala da se po 3letni končani zvezi nmors kr druge najt ...nee welcomee bejbii..se pomoje rdeco preprogo pogrnila...pa rekla una ti nej pa ruto nazaj prnese..SWASTAAA...kolk sm pa js njemu majc kupla, puloverje, gate, njej tut darilo..on pa nc moji mat.., skos je bil pr men, cele vikende, mami mu je kupvala skos neki. res se mi zato bedno zdi.
Zadnjič spremenil cReAmY, dne 04. Jul. 2007 20:37, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

torej zahtevej vse majce in gate nazaj :wink: pa jih vržeš v smeti.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Tole je že prav groteskno.

Kako v treh letih nisi videla s kakšnim tepcem si?
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sej..čeprav pravi, d se js se vedn ignorantsko obnasam..kr se mu nism javla na telefon..HALOO?? a bi se mogla prijazno...kr on je hotu bit z mano frend..je reku d noče nikol prekint stikov z mano...ne vem , kako se lahko en tak spremeni res.
Zadnjič spremenil cReAmY, dne 04. Jul. 2007 20:38, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
dej fukn v smeti vse kar ti je kadarkol dau, kupu.. vse zakur pa rečt da nimaš nč več in da je konc debate.. nj ti neha težit že enkrat kr bi ga rada za zmeri pozabila! da tud njemu ni treba vrnt nč kar si mu dala in naj se nekam spelje, ker če se je tako hitro tako spremenil, pozabil na vse kar sta imela... nima pr teb kaj več iskat in ga nočeš več poznat! :!: :evil: :!:
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Obdrži vse, mu reci da ko ti bo on vrnil mesece/leta(kokr sta bla pač že skupi)k si jih zgubila s takim debilom, mu boš pa ti vrnila darila.Papa fuckass!
Besede znajo bolet, tk da ga unič :x spust se na njegov nivo in reci, da če bi vedla, da je tak otrok in tko nizke pameti nebi nikol sploh začela z njim.
Lets throw rocks at boys :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

iluzija napisal/-a:Tole je že prav groteskno.

Kako v treh letih nisi videla s kakšnim tepcem si?

ma sej se doskrat šele na takih stvareh pokaže, kakšen je človek :?
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ma ja...men ni nc jasn :S vazn d je zdej on car k pr 3eh mescih zveze misl kok bo vse dbest...ah se bo se spomnu enkrat vsega..
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

cReAmY napisal/-a:ma ja...men ni nc jasn :S vazn d je zdej on car k pr 3eh mescih zveze misl kok bo vse dbest...ah se bo se spomnu enkrat vsega..

Itak...ni vse zlato kar se sveti...

Zakaj pa sta šla vidva narazn?
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

zato ker je zanimivo kar je novo.....mal daljša zgodba..ki je napisana par strani nazaj.
Zadnjič spremenil cReAmY, dne 04. Jul. 2007 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Sam ta tip je pa res glup ane, očitno si res želi, da bi se po kolenih plazla za njim ,pa ga prosila in ker tega ni, te j*be u glavo z raznimi rutami...

Moj bivši je bil tud tak, k sva nehala (in to sporazumno) me je začel neki j*bat v glavo in mi je sam napovedu enga lepga dne, da pride po kolo (k mi ga je za roj.dan kupu!), da ga bo mela njegova nova punca al ga bo pa prodal. Jst sm mu sam lepo odklenila vrata od stanovanja (sva že skupi živela) in mu čist lepo rekla:"Zdj pa pober vse kar ti sede, res, pol se pa še sam pober, da te ne vidm več, ker se mi res ne da več ukvarjat s tabo!" in je tip vzel kolo, video in sesalc :D , pa je šu. Fuck him in vse kar je s sabo odnesu :angry:
Uporabniški avatar
cReAmY
Komunikatorka
Komunikatorka

ojej:) BRAVO!!! Kakorkoli men bo tut res strgal kmal..ma mu bm nesla tiste parfume pa jih bm pred njim dol vrgla pa rekla..sori sam ona jih pa ne bo mela kr mi niti do kolen ne seze in bi tut tile parfumi bli brezveze. Če pa hočeš na njej mene vohat pa smola pač :))) Pa upam, da ji sedejo gate k sm ti jih kupla, k jih tko z veseljem nosis, pa se vedno mas verizico okol vratu pa zapestnico. matr je neumna. Tista ruta je pa tako in tako v moji omari in jo lahko brez problema dobi nazaj. Očitno ni nic slabga ce kadi, ne hodi na fax..19 let stara..js sm mu pa tko vse pomagala, se trudla, pred diplomo sm pa sm bla tok napačna pa jo je pr men tko zlo vse motl.
Zadnjič spremenil cReAmY, dne 04. Jul. 2007 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno