Biseksualnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Chery
Sramežljivka
Sramežljivka

Biseksualnost

Neprebrana objava Napisal/-a Chery »

Am...moj tip se počuti ogroženo ker ve da me privlači tud nežnejši spol. Kar ne pomeni da bi zdej bla raje z punco, ker ga mam zlo rada in sam skupi že skor leto, vendar on komplicira...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Verjamem,da mu je malce nerodno zaradi tega...ker si biseksualna! :)
Jaz ne vem kako bi reagiral,če bi mi moja to rekla,ker se zavedam,da ste ženske lepši spol...ampak tako kot ga lahko z žensko prevaraš ga lahko tudi s tipom!Jaz lahko zdaj tukaj pametujem....samo res ne vem kako bi se jaz počutil,če bi mi to ženska rekla?!
Zdaj je moj odgovor...prav ane!Ko bi prišla resnična situacija,pa ne vem! :oops:

Povej mu to,da če bi ga hotela prevarati bi ga lahko tudi s tipom,a ne!Morda mu bo potegnilo to...samo zdaj se lahko zgodi,da bo tudi na tvoje kolegice ljubosumen,ker ne ve če imaš s katero kaj! :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a **ReD*cHerRy** »

pojma nimam...po mojem je good to da mu rečeš da če bi ga hotla prevarat bi ga tudi s tipom lahko...in da si želiš samo njega...pomojem te bo razumel-že to je ok da se o tem pogovarjata

upam da čimprej uredita problem! :wink:
*Živi in pusti Živeti*
rezika
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Fant ne razume na sem biseksualna

Neprebrana objava Napisal/-a rezika »

mojmu je pa vsec tole...je reku da zanga ni varanje ce zaserjem s punco in sva se o vsem ze pogovorila tko da to mava razcisceno :roll:
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a bejby »

Daj mu lepo vedet, da ti on največ pomeni, čeprav te privlači še drug spol.Sej je v vseh zvezah tak.Tudi če ima punca fanta še ne pomeni ,da je ne smejo drugi privlačit.Če goji do fanta prava čustva ga ne bo prevarala tako kot ti njega ne.Pogovor :wink:
Uporabniški avatar
Gogi_B
Sramežljivka
Sramežljivka

To je pa kr problem...

Neprebrana objava Napisal/-a Gogi_B »

sam jst osebno v tej stvari ne bi vidu problema, kvečjemu prednost. Če gledamo iz ljubezenskega ozornega kota, skupaj sta že 1leto in predvidevam da sta verna drug drugemu. Iz spolnega vidika je pa to kar prednost....saj pomojem vsak moški sanja da ga "obdelate" 2 ženski ( sam tuki je problem ker se nikol ne morš posvetit 50%-50%).
Ako Je Ljubav Droga, Onda Sam Ja Največji Narkoman
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Če sta oba zato je ok.
Da bi meni moj rekel, da ga privlačijo moški, bi se mi verjetno obrnilo od gnusa, saj si ne predstavljam, da bi enemu v rito namakal, drugi dan bi pa mene. Fuj.
Berđa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Re: Fant ne razume da sem biseksualna

Neprebrana objava Napisal/-a Berđa »

Ne oziraj se na njegove komentarje oz. kompliciranje. Postav ultimat: Sprej me tako kot sem al pa je konc! Pol boš vidla kolk mu pomenš, pa če te ma res tolk rad da si ti z njim! Bot odločna, ne daj se!!
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
Uporabniški avatar
diver
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Fant ne razume da sem biseksualna

Neprebrana objava Napisal/-a diver »

Joj... jaz neb mel nc proti. :wink: Seveda bi dovilil, ampak bi me pa motilo, če bi to počela na veliko in pred vsemi.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

enostavno mu povej, da je to zgolj fantazija in da ga imaš najraje na svetu. tudi fantje fantazirajo, potem bi tud ženske mogle komplicirat. vse je dobro, za mentalno zdravje :D
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: Biseksualnost

Neprebrana objava Napisal/-a Vegetius »

Chery napisal/-a:Am...moj tip se počuti ogroženo ker ve da me privlači tud nežnejši spol. Kar ne pomeni da bi zdej bla raje z punco, ker ga mam zlo rada in sam skupi že skor leto, vendar on komplicira...

Le kqaj bi jaz dal, da bi bila tudi moja taka :cool: . Tvoj tip pa je res nekaj posebnega, če se počuti ogroženo :D
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

barbi tema je že stara skoraj dve leti :!: kar sta mela sta in sta zaj že zdavnaj rešla,morda več sploh skupaj nista.Zakaj pol vedno znova privlečeš stare teme ven? :roll:

Se opravičujem za OT,sam to mi res gre na živce!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

Maudisa napisal/-a:barbi tema je že stara skoraj dve leti :!: kar sta mela sta in sta zaj že zdavnaj rešla,morda več sploh skupaj nista.Zakaj pol vedno znova privlečeš stare teme ven? :roll:

Se opravičujem za OT,sam to mi res gre na živce!

zakaj pa nebi smela? sej gre verjetno za bolj razširjen problem, ki ga nima le avtorica teme ane :?
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

Tip je neumen, ker te prenaša. Pejt živet z uno pa ga pust pri miru, če maš pač istospolna nagnjenja. Če bi jaz zvedu, da mojo partnerko privlači isti spol bi jo nateru še isti dan. To mi je neki najbol bolanga in nagnusnega.
Ampak če nekomu paše prav, sam ne z mano oz. pred mano.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

uu krut odziv tle.. :eek:
Odgovori